Сб, 2024-04-20, 11:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Червень » 4 » Поради: що зробити жінці, щоб гарно виглядати влітку
10:35
Поради: що зробити жінці, щоб гарно виглядати влітку
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Ось, нарешті дочекалися! Сонечко гріє, пташки співають, і стоїть запах квітів. Ось воно, літо! Нарешті вже можна ходити в платті і позбутися обридлих шуб і пальт. Влітку є бажання виглядати красиво на всі сто відсотків. Але, що робити, якщо після зими це не так? Шкіра не еластична і бліда, з'явилися зрадницькі жирові відкладення і кілограми.

Для початку визначте, що ви хочете виправити в першу чергу. Пам'ятайте, що за кілька днів ви не вирішите свою проблему. Мінімум місяць. Та й треба пам'ятати, що все має бути регулярно. Адже виглядати красиво і сексуально мріє практично кожна жінка на планеті, а українки в цьому питанні також не є винятком.

Лазерна епіляція

Для багатьох жінок зараз актуальною є лазерна епіляція та косметологія. Саме тому зараз в салонах, які пропонують подібні послуги, виникає невеликий ажіотаж. Так як дуже велика кількість жінок вирішується на лазерну епіляцію. Тому, якщо ви також плануєте пройти дану процедуру, то слід просто таки обов'язково попередньо записатися на неї.

У той же час, якщо ви хочете пройти процедуру у Львові, але не знаєте, де це краще зробити, то краще всього скористайтеся Інтернетом. Адже в Мережі ви зможете знайти інформацію про всі варті уваги салони, а також легко зорієнтуватися і вибрати дійсно найкращий з них. До речі, на більшості сайтів подібних салонів можна навіть записатися на прийом онлайн, що значно збереже вам час і нерви, так як позбавить від черг. Ми рекомендуємо Вам в першу чергу відвідати портал goldlight.com.ua.

Шкіра на тілі

Також треба привести в порядок шкіру на руках, ногах. Особливо п'ятки. Для цього можна почати використовувати пемзу. Зволожувати шкіру, теж необхідно обов'язково лосьйонами, гелями. Щоб пом'якшити шкіру на ліктях, можна використовувати звичайні часточки лимона, які просто до них прикладаються. Повторювати процедури краще вранці і ввечері.

Коригуємо фігуру

За зиму з'являється чимало зайвих кілограмів, від яких цілком можна позбутися. Для цього треба правильно оформити свій розпорядок:

Не треба голодувати і сидіти на страшних дієтах. Можна відмовитися від солодкого і борошняного, якщо не вийде зовсім, то хоча б від більшої частини. Харчуватися краще частіше, але менше. Їжте зовсім потроху, але часто.

Зарядка. Це просто необхідно, якщо ви хочете виглядати влітку красиво. Самі вправи повинні бути для тих зон, які ви хочете підтягти особливо. Увімкніть веселеньку музику і вперед.

Очищення організму. Взимку накопичилося багато всяких токсинів і шлаків. Щоб їх позбутися, пийте близько двох літрів води, спиртне і газовану воду, бажано виключити з раціону.

Рум'янець і шкіра

Взимку шкіра стала бліда і лущиться, щоб її відновити користуйтеся скрабами і різними зволожуючими масками.

Можливо, ви ще й самі додасте до цього списку, щось своє. Наприклад, оновити гардероб. Найголовніше посміхайтеся собі і людям. Бо вже літо!

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 1238 | Додав: admin | Теги: лазерна епіляція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ