Сб, 2024-04-27, 01:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 13 » Порошенко "розморозив" валютні рахунки ТВі
12:23
Порошенко "розморозив" валютні рахунки ТВі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Телеканалу ТВі дозволили вести зовнішньоекономічну діяльність - міністр економічного розвитку Петро Порошенко скасував наказ про застосування санкцій до каналу TBi, повідомив генеральний директор телеканалу Микола Княжицький, передає Інтерфакс-Україна.

"Наказую: скасувати дію спеціальної санкції, застосованої до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, зазначеного в додатку до цього наказу (ТОВ "Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"). Визнати таким, що втратив чинність наказ Мінекономрозвитку від 15.08.2012 №921 в частині застосування спеціальної санкції до зазначеного в додатку до цього наказу суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України", - йдеться в документі, пише Українська правда.

Раніше Княжицький заявляв про те, що валютні рахунки телеканалу ТВі арештовано, та про неможливість розрахунків на зовнішніх ринках через борг перед одним із зарубіжних партнерів, який оцінювали в 2 тис дол.

"Всі наші валютні рахунки арештовані за листом Мінекономіки, який є абсурдним і не має жодних підстав", - сказав він.

Княжицький також повідомив, що арешт вже оскаржено в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Водночас він сказав, що телеканал програв у суді апеляцію Держподаткової служби щодо відшкодування 9 млн грн податкової заборгованості. Суд першої інстанції телеканал виграв.

Як повідомлялося, 12 липня 2012 року став відомо про порушення кримінальної справи стосовно гендиректора ТВі Княжицького. Податкова міліція звинувачувала його в несплаті 3 млн грн до бюджету. Княжицький заявляв, що суди у цій справі він уже виграв, всі податки сплачено. Податкова міліція почала перевірку документації телеканалу.

Тим часом голова Державної податкової служби Олександр Клименко ще навесні підписав наказ про мораторій на перевірки ЗМІ перед виборами.

Прокуратура Києва 27 липня скасувала постанову про порушення кримінальної справи проти Княжицького. Перевірка законності порушення зазначеної справи відбувалася за дорученням президента України Віктора Януковича і за вказівкою генерального прокурора Віктора Пшонки. 1 серпня слідчий відділ податкової міліції в Києві закрив кримінальну справу стосовно Княжицького.

Княжицький увійшов до передвиборного списку Об'єднаної опозиції "Батьківщина" під номером 11.

Крім того, 20 липня 2012 телеканал ТВі заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки "Тріолан", внаслідок чого можливості дивитися його передачі позбулися жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з "тиском, здійснюваним на телеканал". Нацрада з питань телебачення і радіомовлення самоусунулася від розв'язання конфлікту, заявивши, що конфлікт між ТВi і "Тріоланом" лежить суто в господарській площині.

Згодом журналісти телеканалу ТВі заявили, що кабельний оператор "Воля" без попередження вирішив з початку осені перевести канал з популярного базового пакета в дорогий розширений пакет, доступний тільки для третини користувачів цього оператора. Журналісти каналу впевнені, що тиск на ТВі, що почався зі старту виборчої компанії в країні, спрямований на "знищення останнього непідконтрольного владі телеканалу".

Голова Нацради Володимир Манжосов на брифінгу після засідання Нацради у Києві 4 вересня повідомив, що Нацрада проведе моніторинг всіх провайдерів програмних послуг на предмет вимкнення каналу ТВі.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: Порошенко розморозив валютні рахунк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ