Сб, 2024-10-05, 22:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2024 » Вересень » 29 » "Постійною загрозою глобальній безпеці" - у США закликають визнати москву
00:10
"Постійною загрозою глобальній безпеці" - у США закликають визнати москву
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

США закликають визнати москву "постійною загрозою глобальній безпеці" – The Hill.

У доповіді стверджують, що Вашингтону варто переглянути свої підходи до росії, як він робив це стосовно Китаю протягом останніх кількох років, і відповідно розподілити ресурси.

Пріоритетним напрямом стратегії звіту є забезпечення перемоги України в оборонній війні проти росії. Комісія закликає до "масштабної" військової та гуманітарної допомоги Києву й надання можливості Збройним силам України завдати удару вглиб росії з використанням наданої США зброї, ідеться в публікації.

"Я думаю, що основна ідея полягає в тому, що ми відмовляємося від 30 років помилкової політики", – цитує The Hill неназваного помічника конгресмена, ознайомленого з доповіддю. За його словами, кожен президент США протягом перших кількох місяців свого правління зустрічається з нелегітимним президентом рф володимиром путіним.

Автори доповіді прагнуть змінити підхід Вашингтона й відмовитися від погляду на росію як на наддержаву, майже рівну США, лише тому, що в неї є ядерна зброя, ідеться у статті. Рекомендації Гельсінської доповіді полягають у тому, що "не можна просто ігнорувати" ядерне брязкання зброєю з боку росії, але США не можуть дозволити страху впливати на їхню позицію, зазначив помічник конгресмена.

У доповіді наведено докази на користь того, що США мають повною мірою взаємодіяти із союзниками в усьому світі. Сюди входять заклики до збільшення військової підтримки, економічних інвестицій, підтримки розвитку тощо. У США має бути довгострокова стратегія підтримки демократичного управління й верховенства закону у країнах, уразливих для загроз із боку росії, ідеться в доповіді.

Контекст

Країна-агресор рф розв'язала війну проти України 2014 року, коли окупувала Крим і частини Донецької та Луганської областей. 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну з північного, східного й південного напрямків.

Згідно з повідомленнями Генштабу, протягом останніх місяців покровський напрямок був найгарячішим на фронті. 5 вересня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про припинення просування окупантів на цьому напрямку. 13 вересня у зведенні Генштабу повідомили про складну ситуацію на курахівському напрямку.

Із 6 серпня ЗСУ ведуть наступальну операцію на території Курської області рф. За даними президента України Володимира Зеленського, на цей напрямок рф перекинула 60 тис. військових, зокрема забрала із фронту в Україні. Більше ніж за місяць після інтервенції сил оборони в Курську область рф розпочала контрнаступ. Зеленський 12 вересня сказав, що український план передбачав це. За даними Пентагону, російський контрнаступ там "незначний".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 206 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ