Чт, 2024-04-25, 21:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Липень » 22 » Посуд Mazhura - складова успіху ресторанного бізнесу
17:28
Посуд Mazhura - складова успіху ресторанного бізнесу
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Щорічно безліч підприємців, в надії добре заробити, відкривають власні кафе, ресторани, бари, піцерії. На жаль, статистика говорить про те, що багато хто з них згодом закриваються. У більшості випадків це пов'язано з поганою організацією вже на етапі планування бюджету та стратегії розвитку.

На чому не можна економити - це на зарплаті кухаря і якісної посуді. Ресторатори зі світовим ім'ям витрачають десятки тисяч доларів на купівлю брендового посуду. Його якість і зовнішній вигляд впливає думку гостей про ресторан не менше, ніж смак самого блюда.

На щастя, в Україні можна уникнути таких величезних витрат, якщо звернути увагу на бренд Mazhura, посуд якого вже встиг завоювати популярність серед споживачів, незважаючи на високу конкуренцію.
Попри те, що більша частина товарів виготовляється в Італії, їх вартість значно дешевша від інших аналогів серед посудних брендів. Великий асортимент дозволить підібрати красивий і якісний посуд для кухні, бару та сервірування святкових столів. Він допоможе вам справити гарне враження на своїх перших відвідувачів і створити особливу атмосферу у всьому залі.

Вигідне придбання посуду від виробника Mazhura

Компанія Mazhura, офіційний сайт якої ви без зусиль знайдете в інтернеті, пропонує всім своїм клієнтам найвигідніші умови покупки. Вони приємно вразять як початківців, так і досвідчених рестораторів.

  1. Як вже говорилося раніше, ціна нижче зарубіжних аналогів. Значить ви вже на початковому етапі отримуєте істотну економію.
  2. Якість повністю відповідає світовим стандартам і санітарним нормам. Довгий термін служби кожного виробу допоможе уникнути додаткових витрат у майбутньому.
  3. Оформляючи замовлення на офіційному сайті, ви отримуєте можливість придбати продукцію компанії без націнок посередників.
  4. Мажура надає можливість придбати все необхідне не тільки в роздріб, але й гуртом. Тому передбачена гнучка система знижок та спеціальні пропозиції для оптових покупців.

Таким чином, ви можете купити все необхідне зовсім недорого, при цьому стати власником якісного і оригінального посуду, яка припаде до смаку вашим гостям.

Хто може стати покупцем?

Оформити замовлення можуть не тільки підприємці, а й звичайні люди, які хочуть користуватися будинку стильним і якісним посудом бездоганної якості або знайти незвичайний подарунок для близьких. Фірма Mazhura здійснює доставку по всій Україні, в тому числі в Київ, Львів, Харків, Одесу, Дніпро з допомогою кращих перевізників країни. Маса позитивних відгуків про компанію Мажура, які можна знайти в інтернеті, допоможе вам переконатися, що це дійсно вигідне придбання.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 846 | Додав: admin | Теги: офіційний сайт мажура, посуд mazhura, фірма mazhura, виробник mazhura
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ