Чт, 2024-04-25, 12:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2010 » Липень » 2 » "Повернутися б у минуле", або Футбольне прокляття від Nike. ВІДЕО
16:19
"Повернутися б у минуле", або Футбольне прокляття від Nike. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Захопливий відеоролик від Nike "Напиши майбутнє", який був випущений перед стартом чемпіонату світу з футболу-2010 у ПАР, став справжнім прокляттям для його головних героїв, які взяли участь у зйомках реклами відомого виробника спортивних товарів.
У головних ролях короткометражних роликів, нагадаємо, виступили такі зірки як Уейн Руні, Фабіо Каннаваро, Кріштіану Роналду, Франк Рібері, Патріс Евра, Дідьє Дрогба і Роналдіньйо.

Капітана збірної Італії Фабіо Каннаваро, за сюжетом, за те, що він вибив м'яч з порожніх воріт після удару Дідьє Дрогба, на батьківщині звели в ранг героя: його запрошують на всі передачі, йому присвячують пісні, вся Італія захоплюється і пишається ним... Насправді ж Каннаваро був визнаний одним з головних винуватців в поразці команди від Словаччини, що не дозволило Італії вийти з групи. Більш того, через провальні перші два матчі групового раунду, до вирішального матчу зі словаками, в Італії громадськість вимагала прибрати його зі стартового складу.

Не найкращим чином повернулася доля і в капітана збірної Кот д'Івуару Дідьє Дрогба. За кілька днів до старту мундіалю форвард "Челсі" отримав серйозну травму руки. Спочатку навіть повідомлялося, що він не зможе взяти участь у турнірі. У результаті Дідьє відіграв півтора матчу, але свої найкращі якості продемонструвати не зміг, а його команда посіла тільки третє місце в групі.

Напевно, головний герой компанії, капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду не став таким же ізгоєм, як Каннаваро, але критики на свою адресу отримав достатньо. На рахунку одного з найкращих гравців сучасності тільки один гол і бліда гра в матчі 1/8 фіналу з Іспанією. Але ж саме в цій грі від лідера команди і чекали подвигів. За сюжетом ролика ж, після ЧС-2010 на честь Роналду називають стадіони, йому зводять пам'ятники на повний зріст і знімають біографічний художній фільм у Голлівуді...

Про французів Франка Рібері і капітана команди Патріса Евра, якщо коротко, можна сказати тільки, що вони стали символами провалу і ганьби своєї команди. Замість почестей, які їм готував рекламний ролик, в реальному житті їх, разом з рештою командою, на батьківщині, на віддаленій злітно-посадочній смузі, зустрічали кілька десятків поліцейських, екіпірованих для відвернення вуличних заворушень.

На відміну від перерахованих гравців, у яких насправді все склалося вкрай невдало, для лідера і головної надії збірної Англії Уейна Руні все цілком може виявитися таким, як пророкує сюжет.

Уейн, нагадаємо, після ЧС-2010 жив у трейлері, харчувався незрозумілого походження кашею і креслив розмітку на стадіоні. Це все форварду МЮ намалювала його уява, після того як він неточно віддав пас на Уолкотта. І хоча "Шрек", за сюжетом, зумів усе виправити, ставши героєм нації - всіх новонароджених називали Уейн, королева Англії посвячує його в лицарі, а сам Роджер Федерер соромився попросити Руні пограти з ним в пінг-понг - знаючи любов англійців творити і ненавидіти потім ізгоїв (Девід Бекхем-98), більше віриться в перше.

Вже зараз англійські ЗМІ розгорнули широкомасштабне цькування Руні. Однією з причин поразки в 1/8 фіналу від німців (1:4) називають те, що Уейн поголив наголо груди. ЗМІ опублікували фотографії, де наочно показують рослинність на торсі зірки після матчу з Алжиром, і відсутність її після гри з Німеччиною. Крім того, в пресу потрапила інформація, нібито Руні за два дні до матчу з німцями забронював для себе і сім'ї квитки на Барбадос. Мовляв, "Шрек" не вірив у перемогу...

Що стосується Роналдіньйо, то його тренер збірної Бразилії Карлос Дунга навіть не взяв на ЧС-2010.

Поки що тільки лише іспанцям Жерарду Піке, Андресу Іньєсті і Сеску Фабрегасу, які з'являлися в епізодах роликів, та й бразильцеві Тьяго Сілві, участь у творенні знаменитого голлівудського режисера і продюсера Алехандро Гонсалеса Іньяріту не принесло негативних наслідків.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1109 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ