Чт, 2024-03-28, 14:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Червень » 2 » Позачергові вибори: у Василькові вже фіксують порушення
12:25
Позачергові вибори: у Василькові вже фіксують порушення
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У неділю, 2 червня, відбудуться позачергові вибори міських голів і проміжні вибори депутатів у ряді міст і населених пунктів України, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Зокрема, позачергові вибори міського голови відбудуться 2 червня в Василькові (Київська область), Ялті та Береговому (Закарпатська область).

Вибори сільських голів відбудуться у Черкаській області: у Ревівській сільраді Кам'янського району, Пшениченській сільраді Канівського району та Сагунівській сільраді Черкаського району.

У Чернівецькій області вибори сільського голови відбудуться у Анадольській сільраді Хотинського району.

Також вибори призначені в п'яти сільрадах у Чернігівській області: Валківській сільраді Прилуцького району, Жовтневій сільраді Семенівського району, Смолигівській сільраді Ріпкинського району, Деревинській сільраді Городнянського району та Антоновській сільраді Варвинського району.

Вибори у Василькові почалися з порушень

Спостерігача від громадянської мережі "Опора" і спостерігачів від кандидатів на посаду міського голови Василькова не допускають на ранкове засідання ДВК 321285, повідомляє в неділю вранці, 2 червня, "Українська правда" з посиланням на прес-службу "Опори".

Як відомо, у цей день у Василькові проходять вибори міського голови.

Прес-служба зазначає, що закон про місцеві вибори не передбачає проведення закритого ранкового засідання. Спостерігачі так і не отримали пояснення такого вчинку від голови ДВК Тетяни Ремезенко і не можуть бути впевнені в тому, що ранкове засідання взагалі проходило.

"Опора" заявляє, що члени ДВК в даному випадку порушують закон "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", стаття 27 частина 9.

Крім того, спостерігачі зафіксували перший випадок застосування технології "Карусель" на виборах у Василькові.

Як повідомили кореспонденту "Коментарів" в штабі кандидата від "УДАРУ" Сергія Сабова, чоловік на "Жигулях", який не проживає у Василькові, намагався проголосувати на декількох виборчих дільницях.

Крім того, за інформацією "УДАРу", в неділю? 2 червня, на виборах "карусельників" можна буде визначити за характерною міткою коричневого кольору в паспорті. Це може бути коричнева скріпка, закладка, календарик і т.д.

Також, за даними "Опори", кількість бюлетенів на виборах мера Василькова менше, ніж виборців. Кількість виборців - 33265, бюлетенів - 33220.

У той же час, сайт громадянської мережі "Опора", на якому проходить Twitter-трансляція мерських виборів у Василькові Київської області та Берегово Закарпатської області, перестав відкриватися. В "Опорі" перевіряють, що стало причиною збоїв в роботі сайту.

Крім того, вже два дні не працює форум сайту "Васильков.INFO", на якому активно обговорювалися вибори міського голови Василькова.

"На сайт Васильков.INFO була проведена дос-атака, реєстрація на сайті і форум у даний час недоступні. Ведуться технічні роботи з відновлення працездатності. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", - повідомляє адміністрація сайту.

2 червня в Україні проходять позачергові вибори сільських, селищних та міських голів. Ці вибори були призначені 21 березня Верховною Радою.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: порушення, Позачергові вибори. Васильків
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ