Пт, 2024-04-19, 19:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Преміум-мікролітражку DS1 готує компанія Citroen
17:41
Преміум-мікролітражку DS1 готує компанія Citroen
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компанія Citroen вирішила розширити свою лінійку преміум-моделей DS і до моделей DS3, DS4 і DS5 додати наймолодшу - міський автомобільчик DS1. Він конкуруватиме, найімовірніше, з італійським компактом Fiat 500, пишуть "Автоновости".

Для цього покупці DS1 зможуть обирати різні забарвлення кузова і поєднання відтінків інтер'єру, а також автомобіль отримає цікаві функції і технології, традиційні для DS-серії французького виробника.

Преміум-компакт-диск завдовжки близько 3,6 метра буде побудований на основі моделі C1 наступного покоління, яку Citroen розробляє спільно з Toyota. Дебют співплатформенників очікується навесні наступного року - найпевніше на автосалоні в Женеві. DS1 матиме свій власний, відмінний від С1 стиль як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі. Звичайно ж, все це позначиться і на вищій ціні DS1.

Очікується, що передня частина кузова матиме зухваліший вираз, боковини будуть усіяні рельєфними підштампуваннями зі складними сполученнями, а корма отримає спойлер і оптику хитромудрої форми. Крім того, DS1 вирізнятиметься оригінальною центральною стійкою, що неначе не доходить до даху, як у DS3.

На старті продажів для DS1 пропонуватимуться бензинові двигуни потужністю 70-100 кінських сил, а також дизель, отриманий від партнерства з BMW. Пізніше сітроєнівці напевно не утримаються і випустять "гарячу" версію DS1 потужністю близько 130 кінських сил.

Раніше журі конкурсу "Найкрасивіший автомобіль" назвало переможця за 2010 рік. Ним став французький автомобіль Citroen DS4. Крім того, журі, до складу якого увійшли відомі особи зі світу моди, спорту, культури і засобів масової інформації, присудили Citroen DS4 ще й приз за "Найкрасивіший інтер'єр".

Друге місце в конкурсі "Найкрасивіший автомобіль 2010" дісталося новому поколінню BMW 5-ї серії, а замкнув трійку призерів японський Honda CR-Z. Далі йде Renault Wind, Mini Countryman, Infiniti M37 і Volvo V60.

Нагадаємо, що Citroen DS4 є вже другою моделлю в преміальній лінійці DS (раніше французи налагодили випуск моделі DS3). У основі DS4 лежить платформа від C4 нового покоління, але при цьому модель вийшла трохи коротшою за С4.

На ринок DS4 вийде з двома дизелями потужністю 110 і 160 к.с., а також з бензиновим двигуном об'ємом 1,6 л, який видаватиме 120 к.с., 150 к.с. і навіть 200 к.с. У останньому випадку максимальний крутний момент становитиме 275 Н-м при 1700 об/хв.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 858 | Додав: adminA | Теги: Компанія Citroen
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ