Сб, 2024-04-27, 00:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 23 » Прибутками від Євро-2012 УЄФА задоволені , вони порівнялися з прибутками минулого чемпіонату
17:24
Прибутками від Євро-2012 УЄФА задоволені , вони порівнялися з прибутками минулого чемпіонату
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Рівень доходів УЄФА на першості Європи 2012 року приблизно відповідає доходам на минулому чемпіонаті в Австрії і Швейцарії. Про це заявив в п'ятницю на прес-конференції у Варшаві директор турніру Мартін Каллен, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

"Доходи більш-менш на тому рівні, що в Швейцарії або Австрії, може, навіть трохи більше, але великими були і витрати", - сказав представник УЄФА.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Він додав, що спонсори і телевізійні компанії задоволені співпрацею з УЄФА під час чемпіонату. Коментуючи вплив кризи на дохід від спонсорів, Каллен повідомив, що розмір прибутку вже досяг рівня доходів на чемпіонатах в 2004 і 2008 рр.

Нагадаємо, попередньо УЄФА очікує прибуток від проведення Євро-2012 року в розмірі 1,3 млрд євро. Це трохи більше, ніж від проведення Євро-2008 в Австрії та Швейцарії.

Всього УЄФА відзначає велике зростання прибутку від проведення континентальної першості з футболу. За останні двадцять років прибутковість ЧЄ виросла більш ніж у 30 разів.

Нагадаємо, на підготовку до Євро-2012 Україна витратила близько 40 млрд грн, було залучено 29,27 млрд грн інвестицій. Спочатку передбачалося, що лише 5% витрат на Євро-2012 буде здійснено за рахунок коштів бюджету України, але насправді основну масу витрат несе держава.

Загальна сума за програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р з футболу становить 126,26 млрд грн. Проте кошториси на будівництво об'єктів, зокрема стадіонів у Львові і реконструкцію в Києві, постійно збільшувалися.

Після завершення чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 буде проведено фінансову перевірку всіх програм з підготовки до турніру. Раніше повідомлялося, що величезні витрати Україні на проведення чемпіонату Європи з футболу можуть ускладнити успішне обслуговування держборгу країни.

У той же час на підготовку об'єктів інфраструктури до проведення Євро-2012 в Польщі було витрачено близько 100 млрд злотих (22,9 млрд євро).

Як повідомлялося, Україна з 5 червня відвідали близько 1 млн уболівальників Євро-2012. Експерти міжнародної компанії CFC Consulting - розробника іміджевої стратегії України до Євро-2012 вважають, що Євро-2012 не збільшить кількість туристів в Україні, але поліпшить імідж країни. Також експерти вважають, що Євро-2012 не принесе власникам готелів очікуваного прибутку.

У свою чергу деякі експерти вважають, що економічні очікування від Євро-2012 можуть не виправдатися. Зокрема, в опублікованому аналітичною групою Da Vinci AG звіті Ukrainian Economic Trends Forecast на 2012 рік відзначається, що збитки від проведення чемпіонату можуть скласти близько 6-8 млрд дол.

Зазначимо, в процесі підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу українському уряду довелося провести масштабну реконструкцію і будівництво нової інфраструктури. Нагадаємо, Польща і України з 8 червня по 1 липня вперше в історії приймають у себе чемпіонат Європи з футболу, право організовувати який країни виграли на конкурсі УЄФА в 2007 році.

За участь у чемпіонаті Європи збірна України заробила для національної Федерації футболу 10 мільйонів євро.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, УЄФА задоволені прибутками
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ