Пт, 2024-04-26, 04:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 15 » Про нове покоління родстера SL оприлюднила інформацію компанія Mercedes
14:16
Про нове покоління родстера SL оприлюднила інформацію компанія Mercedes
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Німці опублікували офіційні фотографії і подробиці про нове покоління родстера Mercedes SL. Дизайн зазнав еволюційних змін, а ось технічна складова - майже революційних. Завдяки останнім, родстер стане одночасне атлетічнішим і комфортнішим, пишуть "Автоновости".

Спортивна поведінка відкритої дводверки досягається, в основному, завдяки економії загальної маси в 140 кілограмів. І це не дивлячись на те, що довжина кузова збільшилася на 50 мм, а ширина - на 57. Секрет в обширному використанні в конструкції алюмінію: з нього зроблена силова структура кузова, двері, капот, елементи підвіски. А ось кришка багажника виконана з пластика.

На старті продажів SL пропонуватиметься з двома двигунами - це турбований V8 з 435 кінськими силами і 700 Н-м крутного моменту (версія SL500) і 3,5-літровий "атмосферник" V6 з 306 к.с. і 370 Н-м (модифікація SL350). Обидва мотори "дружать" з системою старт-стоп, що економить паливо, і стикуются з автоматичною коробкою передач з 7 ступенями.

Молодший двигун здатний розігнати родстер до 100 км/г за 5,9 секунди, а старший - за 4,6. Максимальна швидкість обох версій однакова - 250 км/г. Для порівняння: SL350 покоління, що йде, має 316 сил і прискорюється за 6,2 секунд, а SL500 видає 388 л.с. і витрачає 5,4 секунд на розгін до 100 км/г. Витрата палива скоротилася ще значніше, ніж час розгону, - версія з V6 тепер витрачає на 100 км 6,8 літра замість 9,9.

Список технологій включає три варіанти даху (забарвлена, скляна або панорамна із затемненням), що складається за 20 секунд, обігрів області шиї і голови, склоочисники з підігрівом "омивайки" і вбудованими в щітки форсунками, низькочастотний динамік в області ніг переднього пасажира, систему підготовки до зіткнення, капот, що піднімається "на догоду" збитому пішоходові, адаптивне головне світло, мультимедійну систему Comand і багато іншого.

Слід зазначити, що компанія Mercedes-Benz готує новий спорткар, який з'явиться у 2015 році і матиме індекс SLC. Над його створенням працює та ж таки команда інженерів AMG, котра будувала "крилате" купе SLS. На той час виробництво цієї моделі саме підходитиме до завершення, і вона поступиться своїм місцем в мерседесівській лінійці суперкару класом дещо нижчим - новинка конкуруватиме з Porsche 911.

Причин для обмеження спадкоємця в розмірах кілька. Оскільки автомобіль вийде доступнішим, компанія зможе розраховувати на більший комерційний успіх проекту. Гарні продажі Porsche 911 на основних цільових ринках - непряме тому підтвердження. Крім того, зменшення в розмірах і масі дозволить мерседесівцям домогтися кращої керованості свого спорткара.

SLC випускатиметься в кузовах купе і родстер і збереже передньомоторну компоновку попередника SLS AMG. Кузов буде створений з широким використанням алюмінію і вуглеволокна.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 938 | Додав: adminA | Теги: родстера Mercedes SL.
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ