Пт, 2024-04-26, 11:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Лютий » 10 » Прогноз погоди на сьогодні, 10 лютого
10:51
Прогноз погоди на сьогодні, 10 лютого
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

прогноз погода зима лютий Сьогодні, 10 лютого, значний сніг йшов у семи областях України, де приріст снігу сягає 10 см, сніг з дощем, місцями крижаний дощ у двох областях, ще у трьох - дощі. Опади протягом доби продовжаться. Обмеження на рух транспорту зберігаються у Волинській області та на в'їзд до Києва. Про такий прогноз погоди повідомляють Укргідрометцентр та Укравтодор.

За повідомленням Укргідрометцентру, 10 лютого у західних, північних і центральних областях сніг, місцями значний сніг, у Кіровоградській та Дніпропетровській областях вдень з дощем, на півдні та сході місцями помірні дощі, в центрі місцями ожеледь.

Температура повітря вдень -2...-7°С, на півдні, центрі та сході 0...+5°С. Вітер південно-східний 7-12 м/с, на південному сході південно-західний, 9-14 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Ситуація на дорогах

На ранок 10 лютого значний, місцями сильний сніг (приріст снігу 5-10 см) спостерігався у Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській областях при температурі повітря до -7°С. Сніг з дощем, місцями крижаний дощ при від’ємній температурі повітря на ранок був у Вінницькій, Київській областях з утворенням ожеледі на покритті. Дощі в Закарпатській, Чернівецькій, Миколаївській областях при температурі повітря 0...+3°С.

"Стан покриття на автодорогах державного значення в більшості областей засніжене", - вказали дорожники.

Зазначається, що на перевальних ділянках доріг Львівської та Івано-Франківської областей сніг (за ніч від 10 до 25 см на ґрунті), в Закарпатській дощ. Покриття доріг місцями засніжене та мокре відповідно.

На дорогах державного значення, як повідомляється, проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, розчистки проїзної частини доріг від снігу.

Через складні погодні умови (снігові замети), що мали місце 8 лютого, у Волинській області діє обмеження для всіх видів транспорту з 10:00 8 лютого на автодорозі Т-18-02, км 107+000 – 130+000 (на ділянці смт Торчин – село Шклинь). Тривають роботи з її очистки від снігу.

З 15:00 9 лютого зняті всі обмеження в русі для вантажного транспорту на головних під’їзних дорогах до Києва у Київській, Житомирській, Рівненській, Чернігівській, Полтавській, Черкаській областях.

У зв’язку з рішенням КМДА щодо недопущення накопичення вантажівок, з 15:00 8 лютого заборонено в’їзд до Києва великогабаритного транспорту.

Протягом доби на "гарячу лінію" Укравтодору від водіїв надійшло 15 звернень щодо незадовільного зимового утримання доріг, по яких, як вказано, "вжито оперативних заходів з усуненню недоліків".

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1241 одиниця техніки (в черговому режимі 863 одиниці) та 1559 робітників. Від ДСНС до ліквідації наслідків негоди (від її початку) залучалося 776 осіб та 218 одиниць техніки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 488 | Додав: admin | Теги: погода, зима, лютий, прогноз
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ