Ср, 2024-04-24, 14:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Лютий » 11 » Прогноз погоди на сьогодні, 11 лютого
11:16
Прогноз погоди на сьогодні, 11 лютого
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

прогноз погода зима лютий Циклон із заходу продовжує зумовлювати складні погодні умови в Україні, на ранок четверга, 11 лютого, сніжить у семи областях, ще у двох - сніг з дощем. У східних та південно-східних областях туман. Є обмеження на рух транспорту на в'їзд до Києва і на Закарпатті. Про такий прогноз погоди повідомляють пресслужба ДСНС та Укравтодору.

За повідомленням Укргідрометцентру, 11 лютого складні погодні умови: в Україні, крім південного сходу, часом сніг і мокрий сніг, на Закарпатті, вдень і в центральних, місцями північних та Харківській областях з дощем, у західних, вдень і в північних областях значні, Карпатському регіоні сильні опади.

11 лютого у Карпатах, внаслідок проходження чергового активного циклону з Балкан, очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг з подальшим переходом у сніг, значний сніг, хуртовина. За добу очікується приріст снігового покриву висотою - до 20 см.

У центральних, північних областях та на Прикарпатті місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах країни, крім південно-східної частини, ожеледиця.

Вітер південно-східний з переходом у західних областях на північно-західний, 7-12 м/с, у західній частині пориви 15-20 м/с, хуртовини.

Температура у північних і більшості західних областей вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу; на решті території вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни 9-14°.

Ситуація на дорогах

На ранок 11 лютого значний, місцями сильний сніг (приріст снігу 2-10 см) у Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській областях. Сніг з дощем у Чернівецькій та Закарпатській областях з утворенням незначної ожеледі на покритті. У східних та південно-східних областях туман.

"Стан покриття на автодорогах державного значення в областях, де останню добу випадав сніг, місцями засніжене, у решті областей - мокре", - вказали дорожники.

На перевальних ділянках доріг Львівської області сніг (за ніч випало від 15 до 20 см на ґрунті), в Закарпатській (Абранський, Ужоцький, Латірський) сніг (5-10 см), на решті перевалах - дощ. Покриття доріг місцями засніжене та мокре відповідно.

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, розчистки проїзної частини доріг від снігу.

Так, з 7 години 11 лютого продовжують діяти обмеження руху на в’їзд до Києва на автодорогах (М-01 Київ-Чернігів, М-03 Київ-Харків, М-05 Київ-Одеса, М-06 Київ-Чоп, М-07 Київ-Ковель, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Маріуполь), додали у ДСНС.

За інформацією Служби автомобільних доріг, з 6:15 11 лютого введено обмеження руху великовагового автотранспорту на автомобільній дорозі (М-06 Київ-Чоп) у Закарпатській області, вказали у ДСНС.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 907 одиниць техніки (в черговому режимі 1043 одиниці) та 1164 робітників.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 473 | Додав: admin | Теги: лютий, зима, прогноз, погода
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ