Пт, 2024-04-26, 14:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 9 » Протестами опозиція приховує махінації. Янукович їй "відіб'є руки"
20:30
Протестами опозиція приховує махінації. Янукович їй "відіб'є руки"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Президент Янукович не виключає, що акцiї протесту опозицiї пов'язанi з намiром приховати махiнацiї з нецiльовим використанням бюджетних коштiв. Про це вiн сказав у четвер у мiстi Буча на Київщині, вiдкриваючи засiдання Ради регiонiв, передає Інтерфакс-Україна.

"Ви бачите, яка метушня наразi вiдбувається в наших опонентiв. Це невипадково. Тому що коли вони керували, вони думали, що можна робити все, що завгодно, все спишуть (президентськi – ред.) вибори. Сталося так, що вибори нiчого не списали. Тепер бiгають, кричать", - сказав вiн.

При цьому Янукович зазначив, що вiн не називає нi прiзвищ, нi того, "скiльки вкрали". "Все скаже суд i слiдство", - наголосив президент. Глава держави застерiг, що кожен чиновник, який робив свiй бiзнес за допомогою державного бюджету, "повинен знати, що це скiнчиться погано".

Крім того, президент звинувачує опозицію у спробах дестабілізувати ситуацію в Україні. За його словами, представники опозиції дезінформують українське суспільство і міжнародні організації щодо реального стану справ в Україні.

"Все це тактика, яку обрала опозиція. Радикалізація дій опозиції спрямована на політичну боротьбу. Дезінформація, з якою вони весь час виступають перед населенням, спрямована на те, щоб знайти спосіб, як в черговий раз обдурити український народ", - заявив Янукович.

Водночас він підкреслив, що влада у відповідь на ці дії опозиції має навести порядок і дотримуватися законності.

Янукович закликав керiвникiв мiсцевих органiв влади до хазяйського управлiння бюджетом. "Бюджет - це як священна корова: його торкатися не можна, а треба по-хазяйськи ним управляти", - сказав вiн.

Крiм того, президент країни особливо наголосив, що до вiдповiдальностi буде притягнуто винних у розкраданнi бюджетних коштiв.

"Подивiться, якi питання виникли: Держрезерв розкрадали, кошти МНС розкрадали, а люди хотiли мати мости, дороги, там, де страждали вiд повенi, хотiли мати житло, й нiчого не отримали. А сидiла якась там нехороша людина, сидiла собi й потихеньку крала", - сказав президент.

"Повiдбиваємо руки - нiчого вже не братимуть цими руками", - резюмував Янукович.

Президент вірить, що владі вистачить сил і можливостей провести місцеві вибори чесно і прозоро

Президент України Віктор Янукович заявляє, що влада має достатньо сил і можливостей для проведення місцевих виборів чесно і прозоро. "На нашій совісті лежить проведення чесних, прозорих виборів", - сказав він.

За словами глави держави, від того, як буде проведено вибори, багато залежатиме, зокрема й те, якою держава вийде з цих виборів. "Я хотів би, щоб ми вийшли з чистим обличчям після цих виборів, щоб ми зробили черговий крок до розвитку демократичної країни", - наголосив Янукович, зазначивши, що немає більш зацікавленої людини, ніж він сам, у чесності та прозорості майбутніх виборів.

"У нас достатньо сил, підтримки населення для того, щоб це так відбулося. І дуже важливо, щоб після цих виборів країна об'єдналася", - наголосив президент.

До відповідальності за корупцію притягуватимуть представників як нинішньої, так і попередньої влади, запевнив Янукович

Президент Янукович заявляє, що до відповідальності за корупційні дії притягуватимуть усіх винних, у тому числі й представників нині чинної влади.

"У нас уже є випадки корупційних дій від нинішньої влади. Ви знаєте і про хабарі, на яких піймалися деякі голови районних адміністрацій, і наразі кримінальні справи деякі відкрито. Не буде ніякої різниці", - сказав президент.

При цьому Янукович зазначив, що нинішні радикальні дії опозиції пов'язані з тим, що "вони (опозиція – ред.) продовжують виборчу президентську кампанію".

За словами глави держави, опозиція намагається дестабілізувати ситуацію в країні, прикриваючись гаслами обмеження демократії.

При цьому Янукович зазначив, що час усе розставить на свої місця.

"Я вважаю, що український народ мудрий, він розбереться. Дуже скоро вже з’являться конкретні результати, й ми називатимемо вже всіх "героїв" - хто від колишньої влади, чиновники, грабували країну, порушували закони, нахабно, причому у великих розмірах", - сказав він.

При цьому президент зазначив, що він навмисно уникає відповідей на ці запитання, оскільки відповіді даватимуть "прокурори та судді".

За словами президента України, відповіддю на дії опозиції буде наведення ладу в країні.

"Відповідь їм буде - це наведення ладу й законності в країні", - сказав він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1109 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ