Пт, 2024-04-19, 18:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Січень » 1 » Путін побажав благополуччя у новорічному зверненні
18:22
Путін побажав благополуччя у новорічному зверненні
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін в своєму новорічному поздоровленні назвав минулі в кінці року мітинги "неминучою платою за демократію", мовиться в оприлюдненому сьогодні повідомленні уряду РФ, передає Lenta.Ru.

Путін відзначив, що зараз Росія знаходиться в середині політичного циклу між минулими виборами до Держдуми і майбутніми виборами президента. "У такі часи політики завжди експлуатують почуття громадян, трішки все розгойдується, вирує, але це неминуча плата за демократію. Нічого незвичайного тут не немає", - підкреслив прем'єр.

Він побажав всім росіянам незалежно від політичних пристрастей - "і тим, хто симпатизує лівим силам, і тим, хто знаходиться справа, зверху, знизу, як завгодно" - благополуччя і процвітання.

Говорячи про наступний рік, Путін висловив упевненість в тому, що він буде для Росії вдалим. Проте, на думку прем'єра, не дивлячись на те, що поки Росія вдає із себе "острівець стабільності" на тлі вируючої світової економіки, "ситуація навколо нас достатньо тривожна".

Путін також згадав китайський гороскоп, по якому 2012 рік є роком Дракона. "Я народився якраз в рік Дракона. Як правило, це вдалі часи у нас завжди були. Сподіваюся, що і на цей раз Дракон принесе успіх, благополуччя і процвітання кожній російській сім'ї, всім нашим громадянам", - відзначив прем'єр.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Путін направив поздоровлення з наступаючим Новим роком главам держав і урядів зарубіжних країн.

Відзначимо, що гостра полеміка навколо майбутнього Росії виникла, коли екс-президент СРСР Михайло Горбачов в ефірі радіо "Эхо Москвы" закликав Путіна і його команду залишити владу.

"Взагалі, я порадив би Володимиру Володимировичу піти зараз. Три терміни вийшли: два терміни президентом, один термін прем'єром - три терміни, ну, досить. Тому що створюють навколо кола ці, клани", - сказав Горбачов.

У відповідь на цей пасаж прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков сказав Горбачову таке: людина, що розвалила країну, не може радити Путину.

"Колишній керівник величезної країни, по суті, розвалив її, пропонує піти у відставку людині, що зуміла врятувати від такої ж долі Росію".

Телеведуча в своєму блозі в ЖЖ закликала не дивитися вітання Медведєва

Телеведуча Тетяна Лазарєва в своєму блозі в Живому Журналі закликала бойкотувати новорічне вітання російського президента, яке традиційно транслюється за декілька хвилин до опівночі по більшості каналів країни, повідомляє британська телерадіокорпорація Бi-Бi-Сi.

Вона запропонувала через одну хвилину після початку президентського звернення вимкнути телевізор. "Одна з найбільш рейтингових передач в році - це виступ президента. Рейтинг - це кількість врахованих спеціальними способами людей, які в даний момент дивляться телевізор. Зазвичай мову президента по всіх каналах дивляться всі - і ніхто з цього до цих пір не дивувався. Але часи змінюються", - написала телеведуча.

"...якщо розповсюдити серед друзів і максимальної кількості знайомих ідею не дивитися виступ президента - то може щось розгойдатися. Плигнула б і заіскрилася не тільки цифра, але і якісь до того незвідані ділянки мозку окремих людей. А там, дивишся, від іскри і весь мозок би зайнявся...", - продовжує Тетяна Лазарєва.

"Така ось боротьба з вітряними млинами. Якийсь благородний дон це пробував - і вийшло", - укладає вона.

Тетяна Лазарєва брала участь в мітингах проти фальсифікації результатів парламентських виборів 10 грудня на Болотній площі в Москві, а два тижні опісля - в Єкатеринбурзі, а також брала участь в зйомках відеоролика "Чесні люди за чесні вибори".

У листопаді вона вела передвиборні дебати, які проводилися спільно телекомпанією "Дощ" і "Газетою.Ru". Весною цього року Лазарева була виведена за штат телекомпанії СТС.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: Путін побажав благополуччя
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ