Пт, 2024-04-26, 04:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 25 » Рада проголосувала за керівництво і склад 29 комітетів
14:37
Рада проголосувала за керівництво і склад 29 комітетів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
8Верховна Рада сформувала 29 комітетів і одну контрольну комісію і затвердила їх керівництво і склад. За постанову проголосували 339 народних депутатів з 407 зареєстрованих у залі у вівторок, 25 грудня.

Згідно з постановою, комітет з питань аграрної політики та земельних відносин очолив депутат фракції Партії регіонів Григорій Калетнік. Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією - депутат фракції "УДАР" Віктор Чумак.

Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, а також регіональної політики очолив депутат фракції Компартії Спиридон Кілінкаров.

Комітет з питань бюджету - "регіонал" Євген Геллер. Комітет з питань верховенства права та правосуддя - "регіонал" Сергій Ківалов. Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування - "регіонал" Давид Жванія.

Комітет з питань екологічної політики та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи дістався депутатові партії "Свобода" Ірині Сех. Комітет з питань економічної політики очолив депутат фракції "Батьківщина" Андрій Іванчук.

Комітет з питань євроінтеграції - депутат фракції "Батьківщина" Григорій Немиря. Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності - депутат фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

Комітет з питань закордонних справ - депутат фракції Партії регіонів Віталій Калюжний. Комітет з питань інформатизації та інформаційних технологій - "регіонал" Валерій Омельченко. Комітет з питань культури і духовності - В'ячеслав Кириленко ("Батьківщина"). Комітет з питань науки і освіти - Лілія Гриневич ("Батьківщина").

Комітет з питань національної безпеки і оборони - екс-голова Верховної Ради Володимир Литвин. Комітет з питань охорони здоров'я - "регіонал" Тетяна Бахтєєва. Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу - Микола Мартиненко ("Батьківщина"). Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів - Валерій Сушкевич ("Батьківщина").

Комітет з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики - Олександра Кужель ("Батьківщина"). Комітет з питань податкової та митної політики - Віталій Хомутинник (Партія регіонів).

Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин - Валерій Пацкан (фракція "УДАР"). Комітет з питань правової політики - Валерій Писаренко (фракція Партії регіонів). Комітет з питань промислової та інвестиційної політики - Юрій Воропаєв (Партія регіонів)

Комітет з питань регламенту - Володимир Макеєнко (Партія регіонів). Комітет з питань свободи слова та інформації - Микола Томенко (фракція "Батьківщина"). Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму - Артур Палатний (фракція УДАР).

Комітет з питань соціальної політики та праці - комуніст Петро Цибенко. Комітет з питань транспорту і зв'язку - Борис Колесніков (фракція Партії регіонів). Комітет з питань фінансів і банківської діяльності - Олександр Риженков (Партія регіонів)

Спеціальну контрольну комісію парламенту з питань приватизації очолив комуніст Євген Мармазов.

Парламент пішов на канікули до 10 січня 2013 року

Після цього голосування Верховна Рада пішла на канікули до 10 січня 2013 року. Спікер Володимир Рибак закрив пленарне засідання у вівторок об 11:20. Таким чином, депутати працювали одну годину двадцять хвилин.

"Наступне пленарне засідання відбудеться 10 січня 2013 року", - оголосив Рибак.

Як відомо, на минулому засіданні, 18 грудня депутати працювали рівно годину. На ньому вони затвердили свій календарний план на грудень-січень. Згідно з ним, 19-21 грудня депутати працюватимуть у фракціях, 26-28 – у комітетах.

У січні депутати проведуть пленарні засідання 10 і 11 січня, а 11 – відбудеться також година запитань до уряду. 8,9 січня - робота в комітетах.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: Рада.склад 29 комітетів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ