Пт, 2024-03-29, 12:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Головна » 2013 » Лютий » 18 » Росія зваблює Україну великими призовими до єдиного турніру з футболу
21:00
Росія зваблює Україну великими призовими до єдиного турніру з футболу
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У Москві завершилася перша зустріч автономної некомерційної організації "Об'єднаний чемпіонат з футболу", і дійові особи почали роздавати коментарі. Так, стали відомі бюджет турніру і перші кроки, які будуть зроблені задля втілення ідеї в життя.

За словами директора АНО "Об'єднаний чемпіонат" Валерія Газзаєва, бюджет об'єднаної ліги сягне 1 млрд доларів. По 5% з бюджету щорічно будуть відраховуватися у Російський футбольний союз і Федерацію футболу України. 10% суми буде виділено на чемпіонат першого дивізіону. Бюджет вищого дивізіону становитиме 800 млн.

За участь у чемпіонаті кожна команда отримає 22 млн доларів. За кожну перемогу буде нараховуватися 370 тис., за нічию - 120 тис. Команда, яка здобуде перше місце, одержить 92 млн, а другий за силою клуб отримає 74 млн, пише "Інтерфакс".

Формат турніру поки що обговорюється. Раніше Газзаєв говорив, що за підсумками чемпіонатів 2013/14 року будуть утворені дві ліги по 18 команд - вищий і перший дивізіони, з рівною кількістю команд від України і Росії.

У свою чергу, голова правління "Газпрому" Олексій Міллер висловив впевненість у тому, що УЄФА дозволить створення об'єднаного чемпіонату.

"Звичайно, потрібен дозвіл УЄФА, і ми його обов'язково зробимо. Але вже зараз можна з упевненістю сказати, що буде зацікавлене обговорення. По-перше, це пов'язано з тією вимогою, яку висуває УЄФА - фінансовий фейр-плей. Упевнений, що, якщо об'єднаний чемпіонат буде створено, ця вимога буде повністю дотримана", - цитує агентство "Р-Спорт" Міллера.

Також він заявив, що з часом увійти в об'єднаний чемпіонат зможуть клуби з усіх країн пострадянського простору, а дебютний чемпіонат може відбутися вже в 2014 році.

"Оскільки ініціювання такого чемпіонату - складне дипломатичне рішення, ми вирішили ініціювати чемпіонат з Україною. Надалі, якщо у нас все вийде, ми зможемо кооптувати клуби з інших країн пострадянського простору, які зможуть брати участь в об'єднаному чемпіонаті. Але це вже наступний етап".

"Ми вважаємо, що реально провести чемпіонат восени 2014 - навесні 2015 року. Але якщо терміни узгодження затягнуться, ми плануємо провести чемпіонат восени 2015 - навесні 2016 року".

Зазначимо, що з клубів Російської футбольної Прем'єр-Ліги (РФПЛ) на засіданні відсутніми були тільки представники "Мордовії" і "Терека". Представники Української Прем'єр-Ліги (УПЛ) раніше публічно заявили про свою відмову від участі в засіданні, однак, як повідомили пізніше російські ЗМІ, таємно з'явилися на збори. Зустріч була закритою для журналістів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 847 | Додав: abel
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ