Чт, 2024-04-25, 23:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Листопад » 8 » Салліван: Від переговорів з росією відмовились США
00:11
Салліван: Від переговорів з росією відмовились США
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

сша салліван Україна москва висуває неприйнятні очікування, коли запрошує інші держави до переговорів щодо завершення російсько-української війни. Про це заявив безпековий радник США Джейк Салліван на спільній прес-конференції з Андрієм Єрмаком.

Салліван передусім наголосив, що переговори з рф, якщо такі колись відбудуться, мають проходити за участі України. "Президент Байден чітко сказав, що провідний принцип його політики упродовж усього перебігу цього конфлікту – це "нічого про Україну без України", і це зберігається", - заявив він.

Крім того, за словами посадовця Білого дому, неприйнятними є умови, на яких росіяни в принципі готові вести діалог, оскільки насправді усі розмови мають починатися з повної деокупації України. "Всі сигнали, які ми чуємо від різних посадовців з росії, вони починаються з пропозиції, що росія зберігає територію, яку вона силою відібрала в України. І це не тільки я вважаю такі пропозиції неприйнятними. Це неприйнятно за Статутом ООН", - заявив безпековий радник США.

Салліван закликав росію погодитися з тим, що їй доведеться залишити усі окуповані території: "Війна може закінчитися дуже просто. росія її почала і росія може її закінчити, припинивши напад на Україну і припиненням окупації України і ми вважаємо, що вона повинна зробити саме це".

Україна погодила з США, що буде перемогою України у війні – керівник Офісу президента Єрмак

Україна має чітке бачення, що вважати своєю перемогою у російсько-українській війні, і вже переконалася, що його поділяють партнери, зокрема Сполучені Штати Америки. Про це заявив глава Офісу президента України Андрій Єрмак на спільній прес-конференції з  безпековим радником США Джейком Салліваном.

За його словами, Україна вже комунікувала партнерам те, що вона вважає перемогою. Єрмак, зокрема, наполягає, щоби цей план включав повну деокупацію усіх територій України (тобто включно із Донбасом і Кримом), виплату репарації росією і міжнародні гарантії, які не дозволять рф напасти знову. "Розуміння перемоги чітко сформульоване нами. Це повернення територіальної цілісності, це компенсація за все те, що загарбники зробили з нашою країною, це повернення всіх наших людей з полону, і це повернення світу до чіткої системи міжнародної безпеки. Це гарантії безпеки, які потребує Україна, щоб це ніколи не могло повторитися в майбутньому", - заявив він.

Глава ОПУ окремо підкреслив, що це бачення погоджено із Сполученими Штатами, представник яких Джейк Салліван був присутній на зустрічі. "Розуміння перемоги наше повністю співпадає з розумінням наших партнерів, це найголовніше, - заявив він. - У нас нема жодних розбіжностей – наші головні партнери, США, наші партнери – Британія, Німеччина, Франція - говорять про те, що підтримуватимуть нас до перемоги".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 298 | Додав: admin | Теги: Салліван, Росія, Війна, Україна, США
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ