Пт, 2024-04-19, 14:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 8 » Седан гольф-класу готує компанія Jaguar
19:10
Седан гольф-класу готує компанія Jaguar
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Jaguar гольф-класу - хіба таке можна уявити? Журналісти британського видання Autocar розвідали, що такий мініатюрний за мірками "Ягуара" седан насправді готовий з'явитися на світ. Треба сказати, що зараз у цієї марки немає навіть моделі D-класу. Із седанів - лише автомобіль бізнес-класу XF і представницька модель XJ, пишуть "Автоновости".

Взагалі, останнім часом одразу кілька люксових марок анонсували появу седанів гольф-класу. Так, наприклад, нове покоління Audi A3, яке дебютує наступного року, вперше в історії заведе собі чотиридверну модифікацію. На підході аналогічний Mercedes CLC.

Гамму моторів маленького "Ягуара" відкриватиме новий трициліндровий двигун, а роль старшого мотора гратиме 2-літрова "четвірка" з турбонагнітачем. На трансмісію очікуються восьми- і навіть дев'ятиступінчасті "автомати". Ще одна несподіванка - привод на передні колеса.

Новинка націлена насамперед на ринки Китаю й Індії. У цих країнах відносно заможні громадяни нерідко купують седани гольф-класу і їздять з водієм. Якщо при цьому модель ще й належить до престижної марки, - великий попит забезпечений.

Втім, вже тепер відомо, що британці в цій категорії сильно запізнюються зі своїми розробками. Якщо маленькі седани Audi і Mercedes вже на підході, то аналогічний Jaguar побачить світ аж у 2015 році. Ціни у Великій Британії починатимуться від 22 000 фунтів (35 000 доларів).

Раніше компанія Jaguar представила на Франкфуртському автосалоні нову модель - двомісний спорткар Jaguar C-X16. Представлена модель поки що має статус "production concept". Тобто це ще передсерійний прототип, але майже готовий до виробництва, і всі технічні характеристики вже відомі. Серед "Ягуарів", що випускаються зараз, новинка посяде особливе місце. В порівнянні з елегантним чотиримісним купе XK, свіжа модель коротша і ширша, і, схоже, C-X16 вирізнятиметься ще і крутішою вдачею. Радше, дебютант ближчий до Porsche 911.

Новий Jaguar є гібридною моделлю. У парі з 3-літровим V6 з компресором (380 к.с.) працює 96-сильний електродвигун. Подібної бензинової "шістки" у нинішніх британських моделей поки що немає. Втім, це не зовсім новий двигун: по суті, інженери взяли V8 з нагнітачем, що встановлюється на флагманські спортивні машини XFR, XKR і XJ Supersport, і прибрали два циліндри.

За швидкістю новинка цілком здатна позмагатися з Porsche 911. "Англієць" набирає 100 км/год за 4,4 с. У 400-сильного Porsche 911 Carrera S нового покоління на це йде 4,5 с. Максимальна швидкість Jaguar C-X16 - 300 км/год, у "німця" - 304 км/год.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 911 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ