Вт, 2024-04-23, 15:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 10 » Секс - найпопулярніший вид розваги між змаганнями - зізналися спортсмени
10:11
Секс - найпопулярніший вид розваги між змаганнями - зізналися спортсмени
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Багато років спортсмени, тренери і вболівальники сперечаються, яким строгим має бути спортивний режим і чи можна під час відповідальних змагань поринати у тілесні задоволення.

Олімпійці, здається, для себе це питання вирішили. Як зізнаються спортсмени, переважна більшість мешканців Олімпійського селища, навіть якщо відмовляють собі в алкоголі і шкідливій їжі, активно займаються сексом. Як виявилося, це зовсім не секрет — організатори змагань про розважальну частину олімпійської програми знають і навіть створюють для потенційних чемпіонів усі умови, передає NEWSru.com.

"Усі спортсмени, хто заявляє, що їх таке не цікавить і вони про це не чули, брешуть самі собі. Вони знають, і організатори знають, і ЗМІ. Всі! Це не секрет", - заявив CNN на умовах анонімності золотий медаліст, учасник двох Олімпіад.

За словами спортсмена, партнерів для любовних втіх часто обирають серед волонтерів, які працюють в Олімпійському селищі. "Вони, наприклад, кажуть: "Ось цікаво, як ви тут живете"? І ти запрошуєш подивитися. Звичайно, їм насправді начхати, як виглядає твоя кімната. Це просто розвага. Дівчатам подобаються спортсмени, - зізнався співрозмовник CNN. - Волонтери завжди готові прийти тобі на допомогу і задовольнити будь-які твої потреби".

"Ми з сусідом по кімнаті навіть домовилися залишати під дверима якийсь знак, якщо один з нас вже зайняв приміщення", - розповідає спортсмен. За його словами, одного разу під дверима чергував сам тренер - про всяк випадок, щоб не вдиралися папараці і не застали чемпіона за порушенням спортивного режиму.

За визнанням низки спортсменів, що побажали залишитися невідомими, іноді молоді люди не встигають дійти до гуртожитку і вдаються до сексу прямо на відкритому повітрі. Один легкоатлет розповів, що і сам був у такій ситуації, причому коли заходи безпеки і спостереження за Олімпійським селищем були посилені - після вибуху в Олімпійському парку на Іграх 1996 року в Атланті. "Над нами літали вертольоти, але нічого - нас згори прикривали крони дерев", - ностальгує спортсмен.

Спогадами поділилася і олімпійська чемпіонка, воротар жіночої збірної США з футболу Хоуп Соло. "Там секс усюди!" - заявила футболістка виданню ESPN Magazine. "Думаю, від 70 до 75 відсотків спортсменів (святкують перемоги таким чином)", - навів свою оцінку триразовий олімпійський чемпіон американський плавець Райян Лохте.

Для олімпійців закупили рекордну кількість презервативів

Багато спортсменів зізнаються, що утримання перед змаганнями буває тільки на шкоду. А ось якщо напередодні відповідального виступу практикувати хороший секс, а потім - хороший сон, з'являються нові сили. Адже не даремно футболістам, наприклад, з деякого часу дозволили збігати до дружин і подруг, зазначають спортсмени.

Організатори Олімпіади, як здається, в курсі цих результатів, отриманих спортсменами дослідним шляхом у ході багаторічних навколонаукових досліджень. А тому потурбувалися про забезпечення олімпійцям усіх умов для успішних виступів - до початку Ігор для десяти з гаком тисяч жителів Олімпійського селища було придбано 150 тисяч презервативів - це рекорд за всю історію Ігор.

І тут не обійшлося без скандалу. Австралійська велосипедистка Каролін Б'юкенен виклала у своєму блозі фотографію автомата з презервативами маловідомої марки Kangaroos, повідомляє The Sydney Morning Herald. "Ха! Схоже, чутки підтверджуються", - так спортсменка прокоментувала свій знімок.

Міжнародний олімпійський комітет не схвалив присутності "несанкціонованого" бренду в Олімпійському селищі. Офіційний представник оргкомітету заявив, що спортсмени можуть приносити свої презервативи для особистого користування, але не повинні роздавати їх іншим. Для безкоштовної роздачі приготували презервативи британської марки Durex, повідомляє InoPressa.

Взагалі, традицію поширення в Олімпійському селі безкоштовних контрацептивів заклала Барселона, що приймала літню Олімпіаду 1992 року.

Плавців застукали в нічному клубі

Зауважмо, що секс - якщо і є однією з найпопулярніших розваг олімпійців, то далеко не єдиним. Наприклад, спортсмени в Лондоні показують себе досвідченими "тусівниками". Так, нічний клуб Chinawhite пропонує олімпійським чемпіонам безкоштовно спробувати "Золотий коктейль" вартістю 2012 фунтів стерлінгів (приблизно 3150 доларів).

"Ми обслужили багато золотих медалістів", - заявив директор закладу Джеймс Спеллоун, який також додав, що співробітники клубу були прекрасно обізнані про тих, хто став олімпійським чемпіоном, а хто ні. Називати імена спортсменів, які вже спробували "Золотий коктейль", Спеллоун відмовився.

Проте плавці Чад ле Кло з ПАР і вже згаданий американець Райян Лохте, що завойовували на нинішній Олімпіаді золоті нагороди, були помічені британськими фоторепортерами, коли виходили з цього закладу. Самостійно або в компанії з дівчатами-волонтерами, історія замовчує.

До речі, деякі спортсмени вже не раз потрапляли в секс-скандали. Найгучнішим став скандал із сексуального життя найбагатшого спортсмена планети Тайгера Вудса. Як писали ЗМІ, гольфіст утримував принаймні сім коханок. За неофіційними даними, дружина Вудса Елін Нордегрен, дізнавшись про зради, роздряпала чоловікові обличчя і погналася за ним з ключкою в руках.

Кажуть, що українські дівчата сприймали Євро-2012 як шанс вийти заміж за іноземця.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1481 | Додав: adminA | Теги: Спортсмени зізналися, розваги між змаганнями, секс
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ