Чт, 2024-03-28, 12:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Січень » 26 » Що впливає на звучання вашого голосу в караоке?
14:43
Що впливає на звучання вашого голосу в караоке?
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

звучання голос караоке Коли ми приходимо в караоке-клуб і налаштовані сповна розважитися, то передусім думаємо про те, яку ж пісню вибрати. Та не всі замислюються над тим, як же буде звучати ваш голос. Звісно, не потрібно спеціально брати уроки вокалу, адже спів – це передусім можливість розслабитися й вивільнити емоції. Караоке клуб у Львові допоможе вам у цьому, а також запропонує додаткові розваги.

На що варто зважати?

Варто зважати на те, на якій відстані тримати мікрофон, аби досягти бажаного звучання. Він реагує на голос по-різному, залежно від того, наскільки близько ми співаємо. Дізнайтеся про це більше, щоби почувати себе впевненіше в караоке Split.

Відстань від рота до мікрофона можна розділити на три рівні:

1. Коли губи дуже близько, вони майже торкаються сітки мікрофона.

У цій області низькі частоти посилюються, завдяки чому голос звучить більш м’яко та «близько». До того ж, коли ми співаємо з великою кількістю повітря в голосі, звук здається насиченішим. Потрібно бути обережним, щоби не вдаритися зубами в сітку мікрофона, бо це теж трапляється. Краще не вибирати цей спосіб тримати мікрофон, якщо це не ваш власний пристрій із міркувань гігієни.

2. Відстань від 3 до 6 см від мікрофонної мережі

Відстань залежить від голосу та використовуваного мікрофона. Фактичну відстань найкраще оцінити емпірично, наведена вище – суто орієнтовна. Найпоширеніший вибір для відпочинку в караоке.

Варто змінювати відстань залежно від того, ви будете співати голосніше чи тихіше. Якщо підносите рот занадто близько до сітки мікрофона з гучним співом, то можете спотворити звук. А якщо тримати його занадто, звук буде менш чутний. Добре, якщо знаєте свою гучність, тобто наскільки голосно ви можете співати. Це дозволяє правильно розташувати мікрофон і полегшити роботу з ним. На одному і тому ж мікрофоні з однаковими налаштуваннями один співак буде звучати голосно, а інший – тихо.

3. Той рівень, де рот доволі далеко від сітки мікрофона (більше приблизно 6 см)

Але фактичну відстань ви вже теж оціните на місці. У такій ситуації виникають акустичні ефекти, пов’язані з приміщенням, де ви співаєте. Це може мати свою художню цінність, тому варто експериментувати.

Важливо також звернути увагу на кут, під яким ми співаємо в мікрофон. Завдяки своїй структурі пристрої реагують по-різному, коли звук із нашого рота потрапляє на діафрагму мікрофона перпендикулярно, що переважно для гучності. Також можуть бути різні ефекти, коли ми співаємо під кутом або проти задньої частини діафрагми. Варто знати характеристики мікрофона в цьому плані, адже його також можна використовувати як художній ефект.

Коли ми перевіряємо, чи мікрофон увімкнений, то не дмухайте й не стукайте в нього, а краще говоріть: один, два, три – протестуйте його голосом. Мікрофон – це пристрій, який потрібно приручити і знати, як ним користуватися, оскільки він є продовженням голосу. Він може бути як «бар’єром» для співу, так і інструментом, який допомагає. Тож багато залежить саме від вас, бажаємо гарного звучання!

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 516 | Додав: admin | Теги: Караоке, голос, Звучання
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ