Сб, 2024-04-20, 10:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Серпень » 4 » Щонайменше 20 загиблих та десятки поранених - стрілянина в Техасі
10:38
Щонайменше 20 загиблих та десятки поранених - стрілянина в Техасі
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Стрілянина в Техасі: щонайменше 20 загиблих та десятки поранених

Внаслідок стрілянини у техаському місті Ель-Пасо загинули щонайменше 20 людей. Поліція вважає, що злочин міг бути скоєний на ґрунті ненависті.

Щонайменше 20 людей загинули внаслідок стрілянини у торговельному районі в техаському місті Ель-Пасо в суботу, 3 серпня, повідомила місцева поліція. Ще 26 людей отримали поранення, серед них щонайменше двоє дітей. Після стрілянини поліція перекрила торговельний район. Багато людей відгукнулися на заклик здати кров для постраждалих.

Місто Ель-Пасо розташоване на кордоні з Мексикою. Президент цієї країни Андрес Мануель Лопес Обрадор повідомив, що серед загиблих - щонайменше троє мексиканців. За даними міністра закордонних справ Мексики Марсело Ебрарда, ще шестеро мексиканців були поранені, повідомляє агентство новин AP.

Підозрюваного білого чоловіка вдалося затримати без застосування зброї поблизу супермаркету Walmart, в якому були вбиті багато людей, повідомив шеф місцевої поліції Грег Аллен. Його ім'я правоохоронці не називають, але ЗМІ повідомили, що підозрюваний - 21-річний Патрік Крузіус з міста Аллен, що неподалік від Далласа. За попередньою інформацією, він діяв самотужки. Місто Аллен росташоване приблизно в 10 годинах їзди на автомобілі від Ель-Пасо.

Правоохоронці розслідують, чи був злочин скоєний на ґрунті ненависті. Поліція знайшла в інтернеті текст, який, ймовірно, був написаний підозрюваним. "Зараз у нас є маніфест цієї особи, який певним чином вказує, що це злочин на ґрунті ненависті", - повідомив шеф поліції Ель-Пасо.

У цьому тексті та в повідомленнях у соціальній мережі Twitter, які, ймовірно, написав підозрюваний, автор висловлює стурбованість тим, що наплив латиноамериканців може призвести до витіснення білих виборців та перемоги демократів у Техасі. Він також критикував республіканців за, як стверджував, тісні зв'язки з корпораціями та погіршення стану навколишнього середовища. Також автор підтримував політику президента США Дональда Трампа щодо будівництва стіни на кордоні з Мексикою. Він заперечував, що є прихильником переваги білої раси, втім вважає, що "змішування рас" руйнує націю і рекомендував розділити США на анклави за расами.

Губернатор штату Грег Ебботт назвав цей день "одним із найбільш смертоносних в історії Техасу". Президент Трамп засудив злочин. "Немає жодних причин чи пояснень, які коли-небудь виправдають вбивство невинних людей…", - написав він у соціальній мережі Twitter.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 425 | Додав: adminA | Теги: 20 загиблих та десятки поранених, Техас, стрілянина
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ