Ср, 2024-04-24, 06:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 8 » Шлюб танцюристів під загрозою розлучення. Окулісти - у безпеці
14:37
Шлюб танцюристів під загрозою розлучення. Окулісти - у безпеці
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

   Науковці виявили щонайменше 15 ознак того, що шлюбу загрожує розлучення, починаючи з того, як людина виглядає на дитячих фотографіях і завершуючи професією. Було оброблено дані численних наукових досліджень, які визначають фактори, ознаки і симптоми розлучення.

Ознаки варіюються і залежать від статі дітей, раси, рівня тестостерону та стану здоров'я чоловіка (дружини), пише сьогодні obozrevatel.com.

Так, наприклад, автори одного з оригінальних досліджень, результати якого опубліковані в журналі Motivation and Emotion, стверджують, що подружні пари, які усміхнені на дитячих фотографіях, розлучаються рідше, ніж похмурі діти - тільки 10% респондентів, які посміхалися на дитячих знімках, пізніше розлучилися, порівняно з 31% розлучень серед тих, хто на дитячих фотографіях виглядає похмурим.

Інше дослідження показало, що ймовірність розлучення танцюристів і хореографів - 43%, тоді як шлюб математиків закінчується розлученням тільки в 19% випадків. Психологи з Університету Редфорта дійшли цих висновків після розробки формули для розрахунку ймовірності сімейних негараздів на основі професії подружжя.

Шанси для масажистів становлять 38%, а для дантистів тільки 8%, повідомляється в журналі Journal of Polce and Criminal Psychology.

15 ознак, що ви розлучитеся:

1. Якщо ви - жінка, яка одружилася у віці до 18 років, то ймовірність розлучення протягом перших десяти років шлюбу - 48%.

2. Якщо дружина хоче народити дитину набагато сильніше, ніж чоловік, то шанси на розлучення вдвічі вищі, ніж для подружжя, які мають спільні погляди на це питання.

3. Якщо у вас два сини, то ймовірність розлучення - 37%, а якщо дві доньки, то - 43%.

4. Шлюб, у якому чоловік має високий рівень тестостерону, на 43% частіше закінчується розлученням, ніж шлюб, де у чоловіка низький рівень тестостерону.

5. Якщо вашій дитині віком до 8 років поставлено діагноз "гіперактивність і дефіцит уваги", ймовірність того, що ваш шлюб закінчиться розлученням, на 23% вища, ніж шлюб, в якому ваша дитина до 8 років веде себе в межах норми.

6. Якщо ви в даний момент одружені, але зраджуєте свого партнера по шлюбу, ймовірність розлучення збільшується майже вдвічі.

7. Якщо ви не всміхаєтесь на своїх дитячих фото, то ймовірність розпаду вашого шлюбу вища, ніж у пари, в якій партнери усміхалися на дитячих фото.

8. Якщо ваша дитина померла після двадцятого тижня вагітності, під час пологів або невдовзі після пологів, ваші шанси на розлучення збільшуються на 40%, порівняно з тими, чия дитина вижила.

9. Якщо ви - жінка, якій нещодавно було поставлено діагноз рак або розсіяний склероз, то загроза розлучення вшестеро більша, ніж якщо б такий діагноз було поставлено чоловікові.

10. Для білої жінки, що живе окремо від чоловіка, ймовірність розлучення протягом шести років окремого проживання становить 98%, причому для латиноамериканки - 80%, а для афроамериканки - 72%.

11. Якщо ви або ваш чоловік (дружина) - танцюрист або хореограф, ймовірність розлучення становить 43%, тоді як дресирувальники звірів розлучаються набагато рідше - у 23% випадків.

12. Якщо ви фермер (ша), то розлучення вам загрожує лише у 8% випадків. До професій з низьким ризиком розлучення належать інженери-атомники (7%) і окулісти - 4%.

13. Якщо ви або ваш чоловік пережили струс мозку, то в 17% випадків ваш шлюб закінчиться розлученням.

14. Для афроамериканської жінки ймовірність розлучення в перші десять років спільного життя становить 47%; для латиноамериканки - 34%; для білої жінок - 32%; для азійської - 20%.

15. Для родин, у яких дружина служить в армії, загроза розлучення на 25% вища, ніж для тих, де чоловік - військовий.

Коментуючи отримані результати, журналістка Еннелі Руфус (на момент публікації перебувала в шлюбі) стверджує: "Це всього лише показники, але вони становлять інтерес як відправний пункт для подальших досліджень. Вони дають змогу поглянути на проблему загалом і побачити загальні закономірності, які призводять до руйнування стосунків".

А в Україні нещодавно спростили процедуру розлучень. У серпні набрав чинності новий закон про реєстрацію актів громадянського стану. Новий закон має полегшити паперову тяганину. Крім того, відтепер у паспорті можна не ставити штампу про розлучення.

При цьому Міністерство юстиції зазначає зменшення кількості розлучень на 16% - до 57,8 тисяч - у 1 півріччі 2010 року порівняно з аналогічним періодом 2009 року. У цілому, за даними Мін'юсту, в останнє десятиліття в Україні відзначається щорічна тенденція до зниження кількості розлучень.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 1262 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ