Пт, 2024-04-26, 08:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Листопад » 24 » Ситуацію навколо виборів мера у Кривому Розі Порошенко обговорив з фракцією "Самопоміч"
22:15
Ситуацію навколо виборів мера у Кривому Розі Порошенко обговорив з фракцією "Самопоміч"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Петро Порошенко обговорив з народними депутатами від партії "Об’єднання "Самопоміч" ситуацію навколо виборів мера у Кривому Розі, що відбулися 15 листопада. Про це народний депутат із фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що разом з колегами по фракції закінчили обговорення з президентом про те, як "скасувати фальсифікацію" виборів у Кривому Розі.

"Гарант Конституції зобов`язаний зупинити будь-кого, хто намагається вкрасти у людей ключове право - делегувати й забирати владу. Держава Україна повинна суворо карати таких крадіїв. Тим більше, п`яту колону, до якої належать Вілкули", - підкреслив народний депутат.

"Якщо держава сьогодні виявиться не здатною це зробити, тоді за справу візьмуться самі громадяни. Найближчі дві доби покажуть, хто і як діє, щоб захистити рух Кривого Рогу до свободи і самоврядування. У будь-якому разі цей рух переможе. У Кривому Розі сьогодні б`ється серце України", - переконаний Соболєв.

Як відомо, 16 листопада, у понеділок, міський виборчком оголосив переможцем виборів у Кривому Розі чинного мера Юрія Вілкула.

На сайті ЦВК теж з'явилася інформація про перемогу представника "Опозиційного блоку".

Згідно з інформацією, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за кандидата в мери від партії "Самопоміч" Юрія Милобога - 48,83% виборців.

При цьому Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному - Вілкул. При цьому розрив становить 752 голоси.

У "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і "каруселі".

У вівторок, 17 листопада, сотні людей прийшли під будівлю, де ТВК мала розглянути скарги Милобога, щоб висловити незадоволення визнанням Юрія Вілкула міським головою.

У середу, 18 листопада, у Кривому Розі відкрили сесію міської ради та представили новим очільником міста Юрія Вілкула, попри те, що скарги Милобога розглянуті не були.

Депутат "Самопомочі" Ярослав Маркевич заявляв, що члени виборчої комісії, які представляють демократичні сили, голосують за відхилення скарг про порушення на виборах мера у Кривому Розі.

Як відомо, "Батьківщина" розпустила свою фракцію у Кривому Розі через те, що її члени взяли участь у першому засіданні Криворізької міської ради, на якому попри незавершений підрахунок голосів мером було оголошено Юрія Вілкула.

З тих самих причин лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що розпустить міську організацію політсили у Кривому Розі.

Окрім того, БПП закликав до перерахунку голосів у Кривому Розі, а "Народний фронт" обіцяв замінити своїх представників у міській виборчій комісії.

У КВУ заявили про достатні підстави до перерахунку голосів у Кривому Розі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 727 | Додав: adminA | Теги: ситуація, фракція Самопоміч, порошенко, Кривий Ріг, вибори мера
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ