Сб, 2024-04-27, 05:07


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 28 » Складено список головних ворогів науки 2011 року
21:28
Складено список головних ворогів науки 2011 року
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

Фахівці з британської організації Sense About Science склали список знаменитостей, які стали в 2011 році головними ворогами науки. Список ворогів науки складався на основі аналізу висловлювань знаменитостей про здоров'я, устрій світу, принципи існування живої природи та іншого. До переліку SAS, наприклад, потрапили цитати зірки реаліті-шоу "Пляж" Ніколь "Снук" Поліцці, дизайнера взуття Крістіана Лабутена, співачки Сьюзі Кватро і багатьох інших, пише Lenta.ru, посилаючись на офіційний сайт SAS.

Зокрема, науковців обурила розповідь Поліцці про океанську воду - в розмові з журналістами зірка реаліті-шоу заявила, що не любить купатися, бо в океані занадто багато китової сперми. Поліцці вважає, що саме від неї морська вода солона.

Кватро, в свою чергу, одного разу розповіла про те, що для того щоб позбутися частого болю в горлі, вона приймала мийний порошок із соком. Кватро стверджує, що суміш порошку з соком добре діє на товсту кишку, в якій нібито починаються всі хвороби, зокрема ангіна.

Дизайнер Лабутен нещодавно заявив, що дізнався про головний секрет популярності серед жінок взуття на високих підборах. На його думку, стопа жінки, потрапляючи в туфлю, набирає такого ж положення і такої форми, як зазвичай під час оргазму, про що йому повідомила його подруга.

Подібний список ворогів науки фахівці організації склали для того, щоб попередити шанувальників знаменитостей про небезпеку. Суспільство має уважніше ставитися до слів зірок, аналізувати їх, ставити під сумнів і перевіряти ще раз, звіряючись з науковими працями на ту чи іншу тему, вважають науковці.

"Кишкова паличка грає важливу роль при деяких захворюваннях, але, безумовно, не є причиною всіх хвороб", - коментує Меліта Гордон, консультант-гастроентеролог.

"Захворювання горла не викликано кишковою паличкою, а викликане вірусами, що надійшли через дихальні шляхи. Вживання препаратів для очищення кишечника не сприяють поліпшенню стану горла...", повідомляє NEWSru.com.

"Дуже заманливо проігнорувати коментарі знаменитостей щодо науки та здоров'я, але їхні погляди стають доступні широкій громадськості, і виголошений коментар зірки про запобігання раку або щодо екології вже складно спростувати", - сказала керівний директор SAS Трейсі Браун.

Океанограф Симон Бокселл спростував припущення Поліцці. "Знадобиться величезна кількість сперми кашалотів, щоб море стало таким солоним", - сказав він.

Сексколог Кеван Уайлі зазначив, що важливо відрізняти причину від слідства. "Стопа жінки може бути в даному положенні під час оргазму, але це не означає, що дане положення стопи при інших обставинах призведе до оргазму", - сказав він.

Зазначимо, що до рейтингу ворогів науки чомусь не потрапив президент Ірану Махмуд Ахмадінежад, який звинуватив країни Заходу в планах штучно викликати посуху в Ірані. З посиланням на "достовірні кліматичні відомості" Ахмадінежад сказав, що європейські країни використовують спеціальне обладнання, щоб хмари проливалися дощем над їхньою територією і не доходили до Ірану.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 878 | Додав: admin | Теги: 2011 року, список ворогів науки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ