Сб, 2024-04-20, 10:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 29 » Skoda поповнить лінійку своїх кросоверів моделлю Smoov
19:50
Skoda поповнить лінійку своїх кросоверів моделлю Smoov
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Skoda вирішила поповнити лінійку своїх всепозашляховиків новим середньорозмірним кросовером Smoov. Це ім'я було зареєстроване чеським виробником як товарний знак ще на початку року. І в 2014 році воно, напевно, знайде собі місце в модельній лінійці компанії, пишуть "Автоновости".

Сьогодні з позашляхових моделей Skoda випускає компактний кросовер Yeti і універсал Octavia Combi Scout (легкові по суті Fabia Scout і Roomster Scout ми не враховуємо). Ця лінійка вочевидь вимагає продовження, і ним стане кросовер Smoov, побудований на загальній платформі з Audi Q3. Довжина автомобіля становитиме 4,5 метра (для порівняння - Yeti завдовжки лише 4,22 метра), і основними конкурентами йому стануть Hyundai ix35, Kia Sportage, Nissan Qashqai та інші гравці цього сегменту.

Опиниться біля нового Smoov "родич" і в сім'ї Volkswagen - абсолютно нове покоління кросовера Tiguan буде побудовано на тій же платформі і, цілком можливо, матиме з моделлю Skoda загальні кузовні панелі. При цьому Skoda отримає простіші двигуни (жодних гібридів) і комплектації з акцентом на передній привод, хоча буде і повний. Крім того, стало відомо, що проект Superb Scout припинено, щоб не заважати продажам представленого недавно позашляхового Passat Alltrack.

Раніше повідомлялося, що компанія Volkswagen приготувала приємний сюрприз всім любителям подорожей і відпочинку на природі - він називається Passat Alltrack. Нова модифікація моделі адресована тим, хто не готовий відмовлятися від легкових габаритів і керованості, але потребує поліпшеної прохідності поза асфальтом. Прем'єра вседорожнього "Пасату" відбудеться на токійському моторшоу 3-11 грудня), а продажі по всьому світу стартують на початку 2012 року.

Passat Alltrack буде випускатися лише в кузові універсал, а зовні буде відрізнятися від звичайного "сараю" більш суворими бамперами в стилі кросовера Tiguan з накладками спереду та ззаду, розширеними арками з пластиковими захисними кромками і збільшеним кліренсом. Наскільки більшим став дорожній просвіт, на жаль, поки що офіційно не повідомляється - треба ж залишити якусь інтригу до прем'єри в Токіо.

Але за даними британського видання Autocar, кліренс версії Alltrack становить 165 мм, кут в'їзду дорівнює 16 градусів, кут з'їзду 13,6 градуса, а кут перекату 12,8 градуса. Для порівняння, ті ж показники для моделі Tiguan: 200 мм, 18, 25 і 20 градусів. Повноцінної заміни кросоверу з нового Passat Alltrack, звичайно, не вийде, але його призначення саме і полягає в тому, щоб заповнити нішу між звичайним універсалом і всешляховиком. Ця ідея вже спадала на думку багатьом виробникам – до прикладу можна згадати Skoda Octavia Scout, Audi A4 Allroad і A6 Allroad, Subaru Legacy і Impreza у версіях Outback або Volvo V70 Cross Country.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1146 | Додав: adminA | Теги: SKODA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ