Чт, 2024-03-28, 23:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 21 » Сьогодні Україна проведе матч престижу з Польщею
13:38
Сьогодні Україна проведе матч престижу з Польщею
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко підтвердив, що матч з Польщею стане останнім для нього на цій посаді.

"Так, це мій останній матч зі збірною України", - заявив тренер в ефірі телеканалу "Україна", повідомляє SportArena.

"Який сенс продовжувати роботу, якщо не виконується завдання, яке ставиться перед тренером", - додав Фоменко.

Фоменко від імені команди попросив вибачення перед українськими уболівальниками за невдалий виступ на Євро-2016. Це сталося під час прес-конференції перед матчем з Польщею, повідомляє dynamo.kiev.ua.

"У нас зараз непроста ситуація в країні. Само собою, це позначається на футболі, на рівні чемпіонату України. Це ланцюгова реакція, яка призвела до того, що нам не вдалося вирішити завдання виходу з групи. Просимо наших вболівальників вибачити нам за це. Сподіваюся, що в подальшій своїй роботі ми покращимо відносини між збірною України та вболівальниками", - заявив Фоменко.

Фахівець також додав, що перед грою з Польщею травмованих серед українських футболістів немає. При цьому тренерський штаб збирається зробити кілька замін у стартовому складі команди.

"Травмованих немає, всі здорові і готуються до матчу. Сьогодні у нас ще є одне тренування. Всі хлопці чудово розуміють, на якому футбольному форумі вони перебувають. Так що, сподіваюся, всі вони завтра намагатимуться виправити допущені помилки і зіграти так, як вони хотіли це зробити спочатку", - сказав тренер.

Раніше повідомлялося, що матч проти Польщі може стати останнім для Фоменка біля керма "синьо-жовтих". Його контракт з федерацією розрахований до кінця Євро-2016. Збірна України програла у двох матчах групового етапу Євро-2016, поступившись Німеччині (0:2) і Північній Ірландії (0:2). "Синьо-жовті" стали першими з-поміж усіх збірних, хто вилетів з чемпіонату Європи. Сьогоднішній завершальний матч групи проти збірної Польщі не буде мати для української команди жодного турнірного значення.

За інформацією ЗМІ, найімовірнішим кандидатом на посаду головного тренера є колишній капітан збірної України, а нині помічник Фоменка Андрій Шевченко.

Україна - Польща. Де дивитися

Національна збірна України з футболу сьогодні, 21 червня, проведе свій третій і завершальний поєдинок на XV чемпіонаті Європи у Франції, в якому зустрінеться з командою Польщі. Гру о 19.00 покаже телеканал "Україна".

Після двох поразок з однаковим рахунком 0:2 від збірних Німеччини і Північної Ірландії матч на "Велодромі" в Марселі стане останнім для "синьо-жовтих" на Євро-2016. Навіть якщо українці наздоженуть Північну Ірландію за очками, то залишаться на четвертому місці через поразку в особистій зустрічі, передає "Укрінформ".

У паралельному поєдинку групи С на "Парк-де-Пренс" у Парижі зійдуться збірні Північної Ірландії і Німеччини.

Німеччині для виходу до 1/8 фіналу достатньо нічиєї, яка забезпечить їй перше місце в разі невиграшу Польщі.

Польща вийде у плей-оф, якщо не програє Україні, або за будь-якого результату разом з поразкою Північної Ірландії. За рівності очок місця Німеччини і Польщі будуть визначені за різницею м'ячів, кількістю голів або за іншими додатковими показниками. Останнім з них буде рейтинг коефіцієнтів, де перевагу має Німеччина.

Турнірне становище після двох турів: Німеччина - 4 очки, Польща - 4, Північна Ірландія - 3, Україна - 0.

12-й ігровий день Євро-2016 о 22.00 продовжать представники квартету D. На арені "Фелікс Боллар-Делеліс" у Лансі взаємини з'ясують збірні Чехії і Туреччини, а в Бордо зустрінуться команди Хорватії та Іспанії.

Іспанія вже вийшла у плей-оф. Навіть нічиєї в останньому турі їм вистачить для того, щоб фінішувати першими і в 1/8 фіналу зустрітися з однією з кращих команд, які посіли треті місця. Володар другого місця в квартеті D 27 червня на "Стад-де-Франс" в Сен-Дені битиметься з переможцем групи Е.

Хорватії вистачить нічиєї для виходу до 1/8 фіналу, а перемога забезпечить команді Анте Чачича перше місце в групі. Балканці не посядуть одне з двох перших місць в тому випадку, якщо програють, а чехи здобудуть перемогу і обійдуть їх за додатковими показниками.

Чехам треба перемагати, і тоді вони можуть обійти Хорватію в боротьбі за друге місце або потрапити до 1/8 фіналу на правах однієї з найкращих команд, що фінішували третіми.

Туреччині в останньому турі треба перемагати, щоб зберегти шанси на участь у плей-оф на правах однієї з чотирьох найкращих команд, які посіли треті місця.

Турнірне становище після двох турів: Іспанія - 6 очок, Хорватія - 4, Чехія - 1, Туреччина - 0.

Як повідомлялося, 18 червня Португалія зіграла внічию з Австрією, збірні Ісландії та Угорщини теж зіграли внічию - 1:1, а Бельгія розгромила збірну Ірландії в матчі Євро-2016 з рахунком 3:0.

17 червня матч групового етапу Євро-2016 Чехія-Хорватія закінчився бойовою нічиєю: 2:2.

Крім того, 17 червня у матчі другого туру групового етапу Італія на Муніципальному стадіоні Тулузи перемогла Швецію з рахунком 1:0.

16 червня у Лансі у другому матчі другого туру групи В чемпіонату Європи з футболу англійці перемогли збірну Уельсу 2:1. Матч між збірними України та Північної Ірландії в Ліоні на арені "Стад-де-Ліон" завершився перемогою ірландців з рахунком 0:2. Збірні Німеччини та Польщі зіграли внічию 0:0 у другому турі групи С чемпіонату Європи з футболу у Франції. Результат зустрічі на "Стад де Франс" у Сен-Дені позбавив збірну України шансів пробитися до плей-оф Євро-2016.

15 червня на чемпіонаті Євро-2016 збірна Словаччини здолала збірну Росії (група В) з рахунком 2:1. Також збірні Швейцарії та Румунії завершили внічию матч 2-го туру групи А на Євро-2016, гра закінчилася з рахунком 1:1. Окрім того, збірна Франції ввечері 15 червня обіграла Албанію в матчі 2-го туру групи А на Євро-2016: матч завершився з рахунком 2:0, а обидва голи були забиті в кінцівці матчу.

14 червня збірна Угорщини обіграла збірну Австрії у матчі групового етапу чемпіонату Європи з футболу-2016, гра закінчилася із рахунком 2:0. Також того дня у Сент-Етьєні відбувся останній матч 1-го туру групового етапу Євро-2016, в якому збірна Ісландії сенсаційно не дозволила виграти команді Португалії, звівши матч внічию – 1:1.

13 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Іспанія виграла у Чехії (група D) з рахунком 1:0, а Ірландія і Швеція (група Е) зіграли внічию з рахунком 1:1. Окрім того, збірна Італії обіграла Бельгію у матчі першого туру групи Е на Євро-2016, гра завершилася з рахунком 2:0.

12 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Хорватія обіграла збірну Туреччини (група D). Гра закінчилася з рахунком 0:1. У матчі Польща-Північна Ірландія перемогу з рахунком 1:0 здобули поляки (група С), а Німеччина обіграла Україну (група С) з рахунком 2:0.

11 червня в матчі з Албанією перемогу здобула Швейцарія (група А). Перший матч в групі В закінчився перемогою Уельсу в матчі зі Словаччиною, а Англія і Росія зіграли внічию 1:1. На матчі-відкритті між Румунією і Францією (група А) перемогли французи.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: матч престижу з Польщею, Сьогодні, Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ