Чт, 2024-04-25, 19:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 16 » Сьогодні Україна зіграє з Північною Ірландією. ВІДЕО
15:09
Сьогодні Україна зіграє з Північною Ірландією. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

  Національна збірна України з футболу сьогодні 16 червня, проведе свій другий поєдинок на XV чемпіонаті Європи у Франції. Турнірний шлях на Євро-2016 "синьо-жовті" продовжать матчем зі збірною Північної Ірландії, повідомляє Укрінформ.

Стартовий свисток арбітра ФІФА з Чехії Павела Краловця на арені "Стад-де-Ліон" у Ліоні пролунає о 19.00 за київським часом.

Українці жодного разу не програли північним ірландцям: у чотирьох зустрічах - 2 перемоги при двох нічиїх, різниця м'ячів - 3:1. Останні матчі пройшли у відбірковому циклі Євро-2004 і завершилися без голів. У кваліфікації Євро-1996 проти України грав тренер британців Майкл О'Ніл, і тоді його команда програла 0:1.

Обидві команди почали Євро-2016 з поразок. Команда Михайла Фоменка поступилася триразовому чемпіону Європи, чинному чемпіону світу збірній Німеччини (0:2), а північні ірландці програли команді Польщі (0:1). Тому майбутній поєдинок буде визначальним у боротьбі за вихід у плей-оф континентальної першості.

В іншому матчі групи С на "Стад де Франс" у Сен-Дені о 22.00 зійдуться збірні Німеччини та Польщі. Команди грали у кваліфікації і обмінялися домашніми перемогами. Відсвяткувавши успіх вдома 2:0, поляки перервали безвиграшну серію з 18 матчів проти німців. У вересні минулого року чемпіони світу взяли реванш у Штутгарті - 3:1.

Сьомий ігровий день Євро-2016 о 16.00 почнуть представники квартету В - на арені "Фелікс Боллар-Делеліс" в Лансі стосунки з'ясують збірні Англії і Уельсу. Статистика Англії в 103 матчах з Уельсом: 68 перемог, 21 нічия і 14 поразок. У трьох останніх зустрічах з географічними сусідами англійці не пропустили жодного м'яча. Востаннє родоначальників футболу валлійці перемагали в травні 1984 року.

Фоменко: збірна України підійде до матчу з Північною Ірландією у найкращому стані

Збірна України з футболу підходить до матчу Євро-2016 проти Північної Ірландії без травм. Про це повідомив головний тренер команди Михайло Фоменко під час прес-конференції в Екс-ан-Провансі, повідомляє Sport Arena.

"Травм у гравців немає. Впевнений, що і сьогоднішнє тренування пройде добре, і футболісти підійдуть до завтрашнього матчу навіть без мікро-ушкоджень. Що ж стосується функціонального стану, то я впевнений, що наші лікарі і масажисти підведуть команду до матчу в найкращому стані", - вважає Фоменко.

Він також зазначив, що в період між матчами на турнірі найголовніше для футболістів - емоційне і психологічне відновлення.

"Головне в цей період — відновитися емоційно і психологічно, налагодити всі взаємозв'язки і виглядати монолітним колективом. Ми добре попрацювали над цим, тому проблем бути не повинно", - заявив фахівець.

Він також відповів на питання про те, що потрібно змінити збірної України у порівнянні з матчем проти Німеччини.

"В першу чергу треба створювати більше гольових моментів, а в другу — реалізовувати їх", - додав тренер.

На матч Україна-Північна Ірландія полетять воїни АТО, тренери і функціонери ФФУ, - Павелко

Масового вильоту народних депутатів чартерним рейсом до Франції на матч Україна - Північна Ірландія в рамках Євро-2016 не буде, заявив народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенка", президент Федерації футболу України Андрій Павелко, передає Інтерфакс-Укаїна.

"Там точно 60 депутатів не буде, я вам даю слово. Будуть летіти воїни АТО, тренери футболістів, летітимуть офіційні особи Федерації футболу і 10-15 чоловік тих, кого турагентство запросило в поїздку", - сказав Павелко.

Він також повідомив, що чартерний рейс до Франції, де проходить Євро-2016 і в четвер відбудеться футбольний матч Україна - Північна Ірландія, вилітає о 13.00 з Борисполя.

Павелко також зазначив, що на матч полетять 2-3 депутати.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 770 | Додав: adminA | Теги: Північна Ірландія, Гра, Сьогодні Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ