Чт, 2024-04-25, 15:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 22 » Сотню "найгарячіших" красунь 2012 назвав журнал Maxim
13:03
Сотню "найгарячіших" красунь 2012 назвав журнал Maxim
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Популярний журнал Maxim у вівторок оприлюднив черговий щорічний рейтинг найкрасивіших жінок, вперше за всю історію існування видання заснований на опитуванні громадської думки. В результаті перше місце в списку ста красунь посіла 26-річна ізраїльська топ-модель Бар Рафаелі. Другою читачі Maxim назвали 31-річну американську актрису Олівію Манн. Третьою стала 28-річна американська актриса, народжена в Україні, Міла Куніс.

Ще до закінчення голосування та офіційної публікації "гарячої сотні" на сайті Maxim преса поспішила назвати десятку красунь, які перемогли в рейтингу, і це пророцтво збулося, повідомляє NEWSru Israel. Ще тоді Бар Рафаелі заявила, що "приголомшена" і "щиро зворушена" вибором всіх, хто голосував за неї.

У список ста найкрасивіших людей світу від Maxim затесався єдиний чоловік - 48-річний американський актор, сатирик, режисер і письменник Стівен Колберт. Він фігурує на 69-му місці.

Торік лідером Топ-100 була британська модель Розі Хантінгтон-Уайтлі. У рейтингу-2012 вона опинилася лише на 11-й позиції. Що стосується нинішньої переможниці голосування Бар Рафаелі, то вона торік у списку красунь від Maxim була шостою.

У десятку перших красунь планети цьогоріч також потрапили: американська співачка, композитор, парфумер і актриса Кеті Пері, американська актриса Олівія Уайльд, зірка Голлівуда, яка нещодавно знялася у фільмі "Голодні ігри" Дженніфер Лоуренс. Крім того, серед десяти красунь названі американські актриси Емма Стоун і Меган Фокс, канадська актриса і модель шведського походження Малін Акерман, а також актриса Адріана Паліки.

Зазначимо, що читачі Maxim докорінно розійшлися у своїх перевагах з журналом People, який нещодавно опублікував свій рейтинг красунь. Тоді як читачі віддали перевагу здебільшого молоденьким знаменитим жінкам з покоління 20-річних (лише Олівії Манн і Малін Акерман більш як 30 років), в лідерах списку People виявилися сформовані дами "за 30". Титул першої красуні 2012 року отримав 30-річна співачка Бейонсе. Друге місце здобула 39-річна колумбійська актриса, модель і телеведуча Софія Вергара. Третьою стала 36-річна актриса Шарліз Терон.

У перших рядках рейтингу від People також фігурують актриса і модель, донька відомого англійського вокаліста Філа Коллінза - Лілі Коллінз, американські актриси Меделін Стоу, Крістіна Хендрікс, Мішель Вільямс, Пола Петтон, співачка в стилі кантрі Міранда Ламберт, а також дружина британського принца Вільяма, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон. Неважко помітити, що всім жінкам у Топ-10, за винятком 23-річної Лілі Коллінз і 28-річної Міранди Ламберт, вже за 30, а серед перших красунь згадана 53-річна Меделін Стоу.

Десять найкрасивіших жінок від Maxim

1. Бар Рафаелі

2. Олівія Манн

3. Міла Куніс

4. Кеті Перрі

5. Олівія Уайльд

6. Дженніфер Лоуренс

7. Емма Стоун

8. Меган Фокс

9. Малін Акерман

10. Адріана Паліки




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1223 | Додав: adminA | Теги: найгарячіших красунь 2012, Журнал Maxim
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ