Сб, 2024-04-20, 08:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 25 » Спілкування Януковича з народом транслюватимуть на Майдані, де збирається "проплачений" мітинг
12:20
Спілкування Януковича з народом транслюватимуть на Майдані, де збирається "проплачений" мітинг
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На Майдані Незалежності в Києві встановлено сцену з відеоекраном для прямої трансляції спілкування президента Віктора Януковича з народом у п’ятницю, 25 лютого. Організатором акції є молодіжне крило Партії регіонів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Сцену оформлено в жовто-блакитних кольорах, ідентично до кольорової гами державного прапора України. По центру сцени напис "Привітаємо президента України". Акція також буде проходити під гаслом "На шляху до впевненості, благополуччя, перспектив".

Як повідомили 24 лютого у Партії регіонів, по закінченню тригодинної прямої відеотрансляції спілкування президента з країною відбудеться мітинг, на якому виступлять народні депутати від Партії регіонів.

Як відзначив кореспондент "Української правди", у п'ятницю вранці на підходах до Майдану Незалежності й прилеглих станціях метро організовано збираються люди.

Так, у Києві на площі біля Театру імені Івана Франка зібралося кілька сотень людей. На запитання кореспондента, чому вони тут зібралися, хлопці, жартуючи, відповіли: "Ну, хіба ви не знаєте, сьогодні ж таке свято!"

На уточнювальне запитання вони відповіли, що цього дня, 25 лютого, - річниця інаугурації Віктора Януковича, і вони пришли підтримати президента. Активісти не мають жодної символіки, за винятком одного прапора Партії регіонів.

У приватній розмові хлопці-студенти зізналися, що прийшли підтримати Януковича, бо їм запропонували за це гроші. Скільки саме, вони не сказали, але зазначили, що це менше ніж 150 гривень.

Тим часом в інших місцях у центрі столиці також збираються люди, деякі з них тримають українські прапори.

Нагадаємо, 25 лютого виповнюється рік з дня інавгурації президента Віктора Януковича. Янукович на початку 2010 року переміг на чергових президентських виборах. Після другого туру виборів Янукович мав 48,95% голосів виборців. Його суперник, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко отримала 45,47% голосів.

З нагоди річниці президент візьме участь у телепроекті "Розмова з країною", під час якого впродовж 3 годин відповідатиме на запитання громадян. Як повідомляється, вже зібрано понад 20 тисяч запитань, одним з найпопулярніших є "Як вижити за нинішнього рівня зарплат і пенсій?".

25 лютого з 11.00 до 14.00 Янукович у прямому ефірі відповідає на запитання громадян, які ставляться під час прямих включень із 16 міст України, а також надходять телефоном та через Інтернет. "Розмову з країною" президента транслюють шість загальнонаціональних каналів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 914 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ