Чт, 2024-04-18, 17:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Січень » 1 » Список автомобілів, які знімуть з виробництва в 2016 році, представлено
19:41
Список автомобілів, які знімуть з виробництва в 2016 році, представлено
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

2015 рік наближається до фіналу, і автомобільні виробники вирішили розкрити деяку інформацію про новинки наступного року. Але, розповідали вони не тільки про інновації, а й про те, які машини будуть зняті з виробництва в 2016 році.

Журналісти представили повний список автомобілів, яких більше не можна буде побачити в автомобільних салонах світу, пише Autolynch.ru.

За минулий рік машина зіткнулася з багатьма новими конкурентами з сегмента і не витримала сутички. У 2015 році представники компанії розповіли, що седан Acura TL приберуть з світових салонів, але відразу випустять перероблену версію з новою назвою. У цієї моделі буде більше шансів підкорити ринок. Адже автомобіль преміум-класу відтепер доопрацьований і поліпшений.

Позашляховик середнього розміру знімають з виробництва у зв’язку з його заміною. Cadillac SRX буде трохи доопрацьований і випущений під назвою ХТ5. До речі, про таку заміну оголошували ще два роки тому, але ідею втілили в реальність тільки зараз.

Автомобіль відразу продавався непогано. Але, він непрактичний і дорогий в експлуатації. Його витрата палива невиправдано висока. Тим більше, що Dodge Durango вже переробили і випустили на ринок нову його версію.

Після свого виходу хетчбек Honda Accord був дуже цікавим для покупців автомобілем. На жаль, він був занадто дорогим для потенційних покупців. Також він не вийшов розмірами, бо вийшов дуже великим, а ось багажник і салон, навпаки, маленькими. Зараз на світовому ринку є величезний вибір в даному сегменті, і описувана машина не на першому місці в цьому списку. Тому модель вирішили прибрати з конвеєра.

Машину вже замінили новим седаном під назвою Джі 90. Він став флагманською моделлю нової гілки розвитку Хюндай під назвою "Дженезіс". І, хоча у Hyundai Equus невисока вартість і непогані технічні дані, його вирішили прибрати. Справа в тому, що в листопаді в Америці вдалося продати тільки 198 подібних машин.

Перейменована версія старої Джі 37 – Infiniti Q40, довгий час була дешевою спортивною альтернативою люксовим світовим концернам. Тепер вийшов Кью 50, який набагато технологічніший і якісніший, а вищезгадана машина стала зовсім непопулярною. Для прикладу, в поточному році в автомобільних салонах світу було куплено тільки 38 таких автомобілів.

Jaguar XK з’явилася ще в 1997 році. Ця модель була найстарішим спортивним автомобілем компанії. Саме вона зробила концерн орієнтованим більше на спортивні машини, ніж на звичайні легковики. Але в 2014 році з’явився новий прототип автомобіля, який і виглядає краще, і їздить швидше. Через успіх F-Type машину вирішили виключити з лінійки.

Land Rover Defender є найстаршою моделлю компанії. Але тепер вона стала незатребуваною. Справа в тому, що якщо її модернізувати, то доведеться повністю все переробляти. Адже вона не відповідає ні екологічним вимогам з викидів в атмосферу. Також як пасажирам, так і водієві тут незручно і некомфортно. Ну, і зовнішній вигляд теж не дуже. Планується, що модель буде замінена на новий позашляховик. Але вийде він тільки в 2018 році. Тому на найближчі два роки дана ніша в сегменті залишиться порожньою.

З Lincoln MKS ми також попрощаємося на початку наступного року. Цей седан був витіснений з ринку новим Lincoln Continental, який вже продається в салонах світу. Машина нічим особливим не виділялася. Хоча у неї був непристойно великий багажник, що надавав їй практичності і затребуваності на початку продажів. А ось потім, в 2015 році, вони впали на 19,1%. Саме тому, компанія вирішила раз і назавжди припинити випуск моделі.

Компактний мінівен Mazda 5 на даний момент став справжньою проблемою компанії. Його створювали для шести пасажирів. Але в той час в лінійці концерну не було позашляховиків і світові продажі були зовсім непоганими. Тепер – ж починається виробництво СХ-3 і CX-9, які стануть набагато популярніші, і принесуть більше прибутку.

Nissan Murano спортивний, добре обладнаний і місткий автомобіль. Але, у нього є деякі недоліки. Наприклад, в багажнику недостатньо місця навіть для самої дрібної поклажі. Далі, у нього не дуже швидко забирався дах. Тому, навіть при доступній ціні і видимих перевагах, машину вирішили прибрати зі світових автомобільних салонів.

Давайте пригадаємо, які автомобілі в році, що минає, користувалися найбільшим попитом в Україні. Так, раніше журналісти вивчили ситуацію і визначили лідерів купівельних симпатій в різних регіонах країни та з'ясувалося, що найдорожчі автівки популярні не в Києві.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 961 | Додав: adminA | Теги: 2016 р, список автомобілів, знімуть, виробництво
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ