Сб, 2024-04-20, 16:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Студент втратить цноту перед натовпом в ім'я творчості - мистецтво вимагає жертв
11:16
Студент втратить цноту перед натовпом в ім'я творчості - мистецтво вимагає жертв
Інші останні Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні на сайті holosUA.com/
Студент-гей, який навчається на факультеті сучасного мистецтва, викликав хвилю обурення, заявивши, що в ім'я мистецтва планує втратити цноту на очах у натовпу зі 100 осіб, повідомляє Federal Post.

19-річний Клейтон Піті заявив, що має намір вперше зайнятися гомосексуальним сексом у галереї для проекту під назвою "Школа мистецтв вкрала мою невинність".

Він сказав, що слідом за основною частиною його "​арт-проекту" піде секція запитань і відповідей, де всі, хто забажає, зможуть оскаржити ідею сексуальності. Набути свій перший сексуальний досвід хлопець готується перед аудиторією з 50-100 людей у Лондоні. Клейтон і його партнер будуть мати незахищений секс, а потім попросять аудиторію поділитися своїми враженнями.

Клейтон, який планував захід протягом трьох років, сказав: "Одним з головних аспектів перфомансу є те, що дія має бути унікальною і неповторною, щоб її було неможливо відтворити. Я беріг свою цноту протягом 19 років, і планую розлучитися з нею максимально ефектно".

Клейтон каже, що після побаченого глядачі зможуть сказати, чи змінилося щось між ним і його партнером.

"Я, як творець і художник, надаю дуже великого значення ідеї невинності. Саме тому я вирішив використати її втрату, щоб створити витвір мистецтва, який, як я думаю, стане стимулом для цікавої дискусії, і дасть поживу для роздумів, що стосуються предмета", - додає хлопець.

Клейтон не розказав своїм батькам про проект, презентація якого має відбутися 25 січня наступного року, проте не став приховувати своїх ідей від викладачів у престижному університеті. Деяких із них ідея обурила. Вони звинуватили студента другого курсу Центрального коледжу мистецтва і дизайну імені Святого Мартіна в Лондоні у здешевленні сексу.

Представники християнського руху геїв і лесбіянок вважають, що проект не є мистецтвом, і здешевлює особливі стосунки між люблячими партнерами, які повинні залишатися таємницею.

Алекс Шейді, директор програми "Файн Арт" Центрального коледжу мистецтва і дизайну імені Святого Мартіна, сказав: "Проект Клейтона Піті не є частиною навчального курсу і не був схвалений адміністрацією коледжу, а також викладачами. Співробітники обговорюють із ним наслідки, як юридичні, так і емоційні. Зараз він розмірковує над альтернативними засобами самовираження".

Нещодавно повідомлялося про 18-річну дівчину з Вінниці, яка продала свою цноту 40-річному заможному місцевому ловеласу за тисячу євро. За словами дівчини, до такого рішення її підштовхнула мода.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні | Переглядів: 1123 | Додав: adminA | Теги: ім'я творчості, натовпом, жертв, цноту
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ