Вт, 2024-04-23, 09:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 14 » Суд розглядає апеляцію Тимошенко без неї: екс-прем'єр не з'явилася
12:28
Суд розглядає апеляцію Тимошенко без неї: екс-прем'єр не з'явилася
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Апеляційний суд Києва сьогодні продовжує розгляд по суті апеляції екс-прем'єра України Юлії Тимошенко та її захисту на вирок Печерського районного суду щодо "газової справи", за яким екс-прем'єрку було засуджено на 7 років позбавлення волі.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не буде присутня на засіданні Апеляційного суду. "Засуджена Тимошенко не з'явилася", - сказала головуюча на засіданні суддя Апеляційного суду Києва Олена Сітайло, відкриваючи судове засідання.

Вчора суд переніс розгляд апеляції, щоб надати можливість Тимошенко брати участь у засіданні. Тимошенко раніше направила заяву в суд про те, що не може бути присутньою у зв'язку зі станом здоров'я.

Однак Державна пенітенціарна служба повідомила, що комісія Міністерства охорони здоров'я України не виявила протипоказань для участі екс-прем'єра Юлії Тимошенко в слідчих діях і судових засіданнях.

Захист екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Тимошенко не виключає, що її можуть доставити на судове засідання сьогодні навіть на носилках.

Тим часом держзвинувачення вважає, що Тимошенко не потребує лікування і готує суду нову довідку про стан здоров'я екс-прем'єрки. Вчора Тимошенко була обстежена спеціалістами в галузі медицини, проте прихильники лідера БЮТ заявили, що профільні лікарі не підписували цю довідку.

Зауважимо, 1 грудня Апеляційний суд Києва провадив попередній розгляд апеляції екс-прем'єр-міністра України Тимошенко та її захисту на вирок Печерського районного суду щодо "газової справи", за якою екс-прем'єра було засуджено на 7 років позбавлення волі. Тоді суд визнав можливим попередній розгляд скарги екс-прем'єра Тимошенко на вирок щодо "газової справи" без присутності в залі екс-прем'єра.

Захист просить випустити Тимошенко, щоб підлікувати її

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко клопоче про зміну запобіжного заходу для екс-прем'єра. Відповідне клопотання на засіданні Апеляційного суду Києва озвучив адвокат Микола Сірий.

Адвокат підкреслив, що необхідно забезпечити лікування Тимошенко. "Саме тому захист просить змінити Тимошенко запобіжний захід з арешту на будь-який інший, не пов'язаний з утриманням під вартою", - сказав Сірий.

"Цю вимогу (надання медичної допомоги) не можна реалізувати через те, що Тимошенко незаконно перебуває під вартою... необхідно змінити запобіжний захід, що надасть Міністерству охорони здоров'я можливість виконати свою функцію", - підкреслив він, аргументуючи заявлене ним клопотання про необхідність зміни запобіжного заходу для Тимошенко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: Апеляційний суд Києва
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ