Чт, 2024-04-25, 17:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 22 » Суд визнав потерпілими 32 дівчат, які відвідували віллу Берлусконі
12:56
Суд визнав потерпілими 32 дівчат, які відвідували віллу Берлусконі
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

У суді Мілана розпочався новий судовий процес у скандальній "справі Рубі", до якого причетний колишній прем'єр Італії Сильвіо Берлусконі, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на італійські ЗМІ.

Суд ухвалив, що всі 32 дівчини, які брали участь у знаменитих вечірках на віллі екс-прем'єра в Аркорі, можуть вважатися потерпілими, і, відповідно, можуть подати позови.

Як обвинувачені проходять три дуже відомі в Італії особи, що підтримували тісні контакти з Берлусконі: знаменитий телевізійний імпресаріо Леле Мора, керівник служби новин телеканалу Берлусконі Retequattro Еміліо Феде і нинішній обласний радник Ломбардії Ніколь Мінетті, яка раніше займалася гігієною зубів італійського прем'єра.

Всіх трьох звинувачують у спонуканні до проституції, у тому числі за участю неповнолітніх.

Проте жоден з обвинувачених на перше засідання не з'явився. Наразі у розпорядженні суддів є лише три скарги від дівчат, які бували на віллі в Аркорі. В очікуванні нових позовів судовий розгляд було відкладено, а наступне засідання призначено на 20 січня 2012 року.

Як відомо, прокуратура Мілана в січні нинішнього року висунула звинувачення проти Берлусконі за підозрою у зловживанні службовим становищем і причетності до проституції неповнолітніх.

За даними слідства, політик мав сексуальні стосунки з неповнолітньою марокканкою Карімою ель-Маруг на прізвисько Рубі, яка брала участь у кількох вечірках на його віллі і отримала від Берлусконі багато дорогих подарунків. Суд щодо нього почався 6 квітня.

Початок першого судового процесу в "справі Рубі" сильно вдарив по репутації Берлусконі, який обіймав на той момент посаду глави уряду.

Новий судовий процес проти Мори, Феде і Мінетті, на думку місцевих ЗМІ, може пролити світло на нові скандальні факти, пов'язані з ім'ям екс-прем'єра.

Сам Сильвіо Берлусконі раніше неодноразово вдавався до положення закону, що надає вищим державним посадовим особам можливість неявки до суду "на законних підставах, пов'язаних з виконанням невідкладних посадових обов'язків" для перенесення судових засідань.

Після відставки з поста прем'єр-міністра це положення більше не застосовується, і, як очікується, судовий процес у Мілані піде повним ходом.

Адвокат Массіміліано Равіеле припустив, що Рубі, яка, згідно з повідомленнями преси, вагітна, не з'явиться на процес і що слухання може бути перенесено. Якщо ж не з'явиться Берлусконі, його будуть судити заочно.

Сам Сильвіо Берлусконі перед засіданням суду щодо його аморальної поведінки заявив, що "ні в чому не винен". Зокрема Берлусконі в інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera на питання про те, чи вважає він свій стиль життя неправильним, заявив, що "все, що пише зарубіжна преса, - брехня" і що "його імідж був зруйнований абсолютно неправдивими заявами ЗМІ".

Щодо дівчат, яких приводили до нього в ролі ескорту, Берлусконі сказав, що "гадки не мав про те, що їм платять".

Зазначимо, що місяць тому італійський суд відновив слухання у справі прем'єр-міністра Італії Берлусконі, звинувачуваного у зв'язку з неповнолітньою.

На початку цього року в пресу просочилася інформація про те, що Берлусконі утримував "гарем" з 14 молодих жінок, які проживали в околицях Мілана, у зведеному ним житловому комплексі Milano Due. За деякими даними, Берлусконі повністю забезпечував свій "гарем": видавав дівчатам великі суми готівкою, оплачував пластичні операції і купував коштовності.

Нагадаємо, що лідер владної партії "Народ свободи" Сильвіо Берлусконі, який обіймав пост голови уряду протягом останніх трьох з половиною років, у суботу ввечері пішов у відставку, що стало наслідком політичної кризи.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: Сильвіо Берлусконі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ