Чт, 2024-05-02, 00:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Листопад » 14 » Сумка - модний аксесуар
11:41
Сумка - модний аксесуар
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Сумка - модний аксесуар

Нашими найвірнішими супутницями є сумки. У кожному сезоні вони змінюють свою форму і колір, але їхні функції залишаються незмінними протягом століть, а в наш час їм надається особливе значення. Вони служать не тільки для того, щоб переносити в них що-небудь, але і є модними аксесуарами, які доповнюють наш образ. До речі, зауважимо, що придбати стильні і сучасні харківські сумки можна онлайн перейшовши за посиланням на спеціалізований ресурс olimpbag.com.ua.

До кожного костюма повинна підходити своя індивідуально підібрана сумочка. Наприклад, яскраві, кольорові сумки з квітковим принтом бувають дуже модними в літньому сезоні і підбираються до одягу з таким же малюнком або до однотонних суконь. А такі модні в цьому осінньо-зимовому сезоні сумки з бахромою всіляких забарвлень підходять під будь-який стиль одягу.

Дуже важливо при виборі такого аксесуару, як жіноча сумка, добре подумати, з чим і як її носити, перш ніж зробити покупку. З великими сумками все набагато простіше, їх можна носити з будь-якими речами, а ось з маленькими сумочками набагато складніше - у них своя мода. Вдало обрана сумочка підкреслить вашу індивідуальність і стиль:

  • романтичну жіночність;
  • агресивну сексуальність;
  • ділову стриманість.

Жінкам, які не хочуть витрачати великі гроші, женучись за останніми моделями, варто вибирати класичні сумки, які завжди залишаються в моді. Такі аксесуари є універсальними і підходять, як для походу на роботу, так і для відпочинку. Класикою кольору є чорний, сірий, білий і коричневий, а модними кольорами - фіолетовий, червоний, жовтий і зелений. Справжню модницю не злякає яскравого забарвлення її сумочки, головне щоб вона поєднувалася з обраним нарядом.

Вибираючи яскраві кольори сумок, треба обов'язково керуватися іншим гардеробом. Але крім кольору дуже важливий і матеріал. Уже кілька сезонів з моди не виходять замшеві сумки і моделі з лакової шкіри.

Але не можна забувати і про сумки чоловічі. Найбільш шанованою сумкою серед чоловіків є, звичайно ж, ділової портфель. Чоловіки віддають перевагу моделям, зробленим з натуральної шкіри. Такі сумки надають солідності своєму власникові. Сучасні портфелі дуже вишукані, полегшені і елегантні. Вони чудово підходять для використання в повсякденному житті і відмінно підкреслять ваш діловий статус.

Головне, на що треба звернути увагу: зараз в моді округлі кути, а в усьому іншому треба керуватися своїми вимогами і побажаннями: колір моделі, її функціональність, якісний матеріал і міцні застібки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 495 | Додав: admin | Теги: купити, сумка
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ