Чт, 2024-04-25, 10:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Червень » 11 » Свій найшвидший електромобіль представила Tesla. ВІДЕО
20:25
Свій найшвидший електромобіль представила Tesla. ВІДЕО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Пізно ввечері в четвер 25 щасливчиків отримали оновлену модель Tesla Model S Plaid на заході, організованому генеральним директором Ілоном Маском у місті Фремонт в американському штаті Каліфорнія. За словами Маска, ця топова модель стане "найшвидшим серійним автомобілем з коли-небудь створених".

Model S, Tesla

Автовиробник оголосив про появу нової версії Model S вартістю 130 000 доларів ще в січні.

"Найшвидший серійний автомобіль з коли-небудь створених", здатний розганятися від 0 до 100 км/год менш ніж за 2 секунди.

Tesla продає менш потужну версію модернізованої Model S зі збільшеним запасом ходу - 412 миль (663 км) - за ціною трохи менше 80 000 доларів. Поставки почнуться пізніше в цьому році.

Нова Model S - це перше капітальне оновлення седана з моменту його запуску в 2012 році, завдяки якому Tesla повернулася до свого нинішнього статусу провідного виробника електромобілів в світі. Зовнішній дизайн практично не змінився (хоча у нього наднизький коефіцієнт аеродинамічного опору 0,208), а інтер'єр зазнав значних змін.

У Model S тепер є горизонтальний сенсорний екран, як у Model 3 і Model Y, але з більшою 17-дюймовою версією з меншими лицьовими панелями. На відміну від Model 3 і Model Y, за кермом є цифрова приладова панель. Третя панель - за центральною консоллю для задніх пасажирів.

Є й інші поліпшення, такі як більше місця для задніх пасажирів, а також зарядні пристрої для бездротових телефонів на задніх сидіннях.

Модель S Plaid оснащена новою тримоторною трансмісією, яку Tesla спочатку почала розробляти для майбутнього родстера другого покоління. Компанія тестувала трансмісію Plaid в седані Model S на знаменитих гоночних трасах. Ці три двигуни в сукупності збільшують потужність до 1000 кінських сил, і автомобіль може розвивати максимальну швидкість 200 миль (приблизно 322 км) на годину.

"Ми повинні показати, що електромобіль - найкраща машина", - сказав Маск на заході в четвер увечері. "Повинно бути ясно, (що) автомобілі, що працюють на екологічно чистій енергії, можуть бути найшвидшими автомобілями, найбезпечнішими автомобілями (і) можуть бути найкрутішими автомобілями в усіх відношеннях", - додав він.

"Ця машина крушить", - сказав Маск.

6 червня Маск оголосив, що Tesla скасувала випуск найдорожчої версії нової Model S, яка називалася Plaid Plus. Ця версія, стартова ціна якої становила близько 150 000 доларів, може проїхати 520 миль (приблизно 837 км) на повній батареї. Автомобіль живиться від нових літій-іонних акумуляторних батарей, які розробляє Tesla.

У січні також було оголошено про модернізовану Model X, але поставки цього нового позашляховика були відкладені на кілька місяців, і Маск не згадав про оновлений позашляховик в четвер увечері.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 516 | Додав: admin | Теги: Model S, Tesla, електромобіль, найшвидший
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ