Сб, 2024-04-27, 06:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Червень » 12 » Танки "Оплот" Україна вироблятиме і для армії, і на експорт. ВІДЕО
11:43
Танки "Оплот" Україна вироблятиме і для армії, і на експорт. ВІДЕО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

В оборонному державному замовленні наступного року буде зроблено акцент на якості військової техніки, зокрема, на постачанні новітніх танків "Оплот" Збройним Силам. Про це в інтерв'ю "5 каналу" заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"З нового року в державному оборонному замовленні ми плануємо серйозні зміни саме в якості техніки. І готуємося до постачання танків "Оплот". Це - найсучасніший танк, який вважається одним з найкращих у світі", - сказав Турчинов.

За його словами, поставки "Оплотів" до ЗСУ та виконання танкового контракту з Таїландом - не пов'язані між собою речі.

"Що стосується зовнішніх контрактів, то економіка країни повинна мати експортний потенціал, і в тому числі військово-промисловий комплекс може забезпечувати цей експортний потенціал. Ми не маємо права втрачати ринки зброї, на яких Україна колись мала домінуючі позиції. Більш того, Україна повинна повернутися на ці ринки. Це - валюта для країни, це нові робочі місця, ресурси, завдяки яким ми будемо відновлювати весь економічний потенціал нашої країни", - сказав він.

Турчинов зазначив, що пріоритетом у роботі Укроборонпрому безумовно має бути забезпечення ЗСУ новими озброєнням і військовою технікою, "але на тлі цього другим завданням має бути відновлення нашого експортного потенціалу".

Раніше повідомлялося, що з початку року Укроборонпром передав армії 767 одиниць техніки, у тому числі 298 одиниць нового ОВТ, в тому числі 163 одиниці ракетно-артилерійського озброєння та 8 бронетранспортерів. Відремонтовано 469 одиниць техніки, серед них 25 танків, 128 бронетранспортерів і БМП, 266 РАО, 45 одиниць автомобільної та 5 одиниць авіаційної техніки.

Також Україна відновила припинені в 2014 році в умовах зовнішньої агресії поставки Таїланду українських танків нового покоління БМ "Оплот". В Укроборонпромі заявляють, що "Оплот" вигідніше експортувати, ніж використовувати в АТО.

Довідка

Основний бойовий танк "Оплот" є бойовою гусеничною машиною, яка має високу вогневу міць, надійний захист і високу рухливість. Виробник: Державне підприємство "Завод імені Малишева". Танк призначений для ураження вогнем усіх видів наземних (надводних) і низколетючих на малих швидкостях повітряних цілей в умовах вогневої протидії супротивника.

Рішення широкого кола бойових завдань можливе у різних кліматичних, метеорологічних і дорожніх умовах в діапазоні температури навколишнього середовища від мінус 40 С до плюс 55 С, відносній вологості повітря до 98% при температурі плюс 25 С, висоті до 3000 м над рівнем моря і запиленості повітря, що спостерігається під час реальної експлуатації.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: армії, на експорт. ВІДЕО, Україна, танки Оплот
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ