Чт, 2024-04-25, 13:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 24 » Технічні характеристики нового покоління моделі Volkswagen Golf стали відомі
19:45
Технічні характеристики нового покоління моделі Volkswagen Golf стали відомі
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Головна модель Volkswagen нового покоління вже два тижні розробляється в обстановці найсуворішої таємності. "Наживо" автомобіль вперше покажуть 4 вересня в Берліні, а поки ми можемо скласти деяке уявлення про нього за технічними характеристиками, оголошеними виробником.

Golf продовжив рости в розмірах, але якщо раніше з кожним новим поколінням він набирав вагу (на догоду підвищенню безпеки), то тепер він різко "схуд". Пошуком полегшених конструкцій турбувалися зараз майже всі виробники, і Volkswagen тут досяг вражаючих результатів. Автомобіль скинув близько 100 кг, і тепер він важить менше, ніж багато моделей класом нижче, - всього 1050 кг, пише auto.mail.ru.

Габарити новинки - 4255 х 1799 х 1452 мм. Тобто модель додала в довжину 56 міліметрів, завширшки - 13 міліметрів, а висота зменшилася на 28 міліметрів. Колісна база виросла на 59 міліметрів (до 2637 мм). Салон став просторішим, а простір для багажу збільшилася на 30 л, хоча об'єм багажника, як і раніше, не назвеш рекордним. У "німця" тепер 380 л, а, наприклад, у Citroen C4 - 480 л.

Подібно Audi A3 нового покоління, свіжий Golf побудований на новій модульній платформі MQB. Спереду - підвіска "Макферсон", ззаду - многоричажка. Очікується, що в списку опцій з'явиться адаптивне шасі, що міняє жорсткість "на льоту". Щодо двигунів, то офіційної інформації поки немає. Раніше лунали припущення, що бензинова лінійка буде представлена трьома моторами TSI: 1,2-літровим потужністю 105 к.с., 1,4-літровим, доступним у двох варіантах виконання, потужністю 122 і 140 к.с., а також 2, 0-літровим 220-сильним двигуном, який будуть встановлювати на версію GTI. Ті, хто віддає перевагу дизелю, зможуть вибрати з чотирьох агрегатів TDI, потужністю 90, 110, 150 і 180 (GTD) кінських сил.

Загалом, в гаммі силових агрегатів великих сюрпризів не передбачається, проте все ж в технічній "начинці" будуть деякі нововведення. Мова про різноманітні додаткові системи, які підвищують комфорт і безпеку. Автомобіль отримає адаптивний круїз-контроль, що дозволяє "причепитися" до машини, яка їде попереду, невидимим тросом, комплекс кругового відеоогляду, систему стеження за розміткою та дорожніми знаками і т.д.

За великим рахунком, таємницею оповитий лише дизайн новинки, але чекати прем'єри залишилося менше двох тижнів. Навряд чи нас чекає щось несподіване. Найімовірніше, стиль буде вирішено в дусі представлених раніше неофіційних ескізів.

Зазначимо, що в березні цього року повідомлялося, що Volkswagen у 2013 році запропонує клієнтам "народний" автомобіль з електричною силовою установкою. Електричну версію Volkswagen Golf побудують на базі моделі сьомого покоління, чия світова прем'єра відбудеться в рамках вересневого Паризького автосалону.

У тому ж місяці компанія Volkswagen заявила, що автомобіль, який витрачає лише 1 літр палива на 100 кілометрів шляху, готовий до запуску у виробництво.

Не варто також забувати, що в рейтингу автомобілів, які українці найчастіше шукають в Інтернеті, на першому місці - німецька марка Volkswagen.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 969 | Додав: adminA | Теги: нового покоління моделі Volkswagen
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ