Чт, 2024-05-02, 03:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 16 » Тігіпку обіцяно пост замголови ПР і місця 15 замів губернаторів
15:15
Тігіпку обіцяно пост замголови ПР і місця 15 замів губернаторів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Партія "Сильна Україна" має небагато шансів самостійно потрапити до Верховної Ради, адже за останніми наявними в керівництві політсили соцопитуваннями набирає 3,6% підтримки, тому рішення про об'єднання з Партією регіонів є логічним. Про це заявив віце-прем'єр із соціальних питань Сергій Тігіпко, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Звичайно, є якийсь жаль. Але партія – це всього лише інструмент для реалізації ідей. Про це не можна забувати", - зізнався він.

Тігіпко запевнив, що головним сенсом його приходу в політику є реалізація певних ідей, а не місце в списку чи посада керівника партії.

"Я впевнений: ті люди, які прийдуть з партії "Сильна Україна" в Партію регіонів, додадуть їй реформаторських настроїв. ПР потрібні свіжі ідеї і люди, які зможуть їх втілювати. І ідеї, і люди у нас є", - зазначив віце- прем'єр.

Водночас він ухилився від твердження, що його політсила повністю підтримує рішення про злиття з Партією регіонів.

"У нас в партії близько 90 тисяч осіб. Скільки з них увійдуть до Партії регіонів – поки що не знаю, кожен буде приймати рішення самостійно. Особисто я напишу заяву про перехід 17-го числа. Що стосується інших представників нашої партії, то нікого силою тягнути за собою не будемо", - пообіцяв чинний лідер "Сильної України".

Тігіпко запевнив, що метою поєднання партій не є досягнення ним посади керівника ПР. Але від такої пропозиції, якщо вона надійде, відмовлятися не буде.

"17 березня дві партії будуть для початку об'єднані, а вже потім буде вирішуватися питання зі списком. Але, якщо в майбутньому така пропозиція надійде, вважаю, що відмовлятися не можна, потрібно йти і очолювати передвиборчий список. Це ж не якась почесна посада, за яку тобі покладені додаткові бонуси. Окрім політичних стусанів, нічого не отримаєш. Зустрічатися з людьми, перебувати на ток-шоу, бути присутнім на мітингах, - я все одно цим буду займатися, незалежно від того, яким номером опинюся у списку", - пояснив чиновник.

Раніше повідомлялося, що 17 березня мають відбутися з'їзди аж трьох партій: спочатку "Сильна Україна" і "Єдиний Центр" ухвалюватимуть рішення про бажання увійти до ПР, а потім ПР прийме їх. Минулого тижня віце-прем'єр Тігіпко сказав, що питання входження його партії до ПР не знято з порядку денного і що в березні буде з'їзд партії.

Тігіпко виторгував собі другі ролі в 15 областях

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко домовився з Партією регіонів про призначення представників його партії заступниками голів 15 обласних державних адміністрацій. Про це пише газета "КоммерсантЪ-Украина" із посиланням на джерела, обізнані з ходом переговорів.

Зокрема, у понеділок у Запорізькій області на цю посаду має бути призначений глава запорізької обласної організації "Сильної України" Андрій Гамов.

Згідно з домовленостями, лідеру "Сильної України" обіцяна посада заступника голови Партії регіонів. Крім того, розглядається його кандидатура на посаду керівника виборчого штабу "регіоналів" на виборах до Верховної Ради.

"Передбачається, що на цій посаді Тігіпко буде публічною особою. Відповідати за касу й апаратну роботу будуть інші люди",- повідомив високопоставлений співрозмовник у Партії регіонів.

Як відомо, у суботу має відбутися з'їзд Сильної України. Вирішено, що з'їзд буде проводитися за закритими дверима.

Місце й час проведення з'їзду також не анонсуються, але за інформацією видання, делегати зберуться в суботу о десятій годині ранку в київському готелі President Hotel. Прес-секретар партії "Сильна Україна" Євгенія Кравчук відмовилася назвати причину проведення закритого з'їзду.

Очікується, що на з'їзді буде оголошено про ліквідацію "Сильної України". У своєму відеозверненні до однопартійців, яке Тігіпко вивісив у своєму Facebook у четвер, він закликає їх вступати в Партію регіонів.

"У партії "Сильна Україна" і Партії регіонів спільні цілі й спільні завдання. Я переконаний, що ми потрібні Партії регіонів, тому що ми можемо додати ініціативи, можемо додати в неї реформ. І це абсолютно необхідно сьогодні й владі, і суспільству", - заявив Тігіпко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: Тігіпку обіцяно, замголови ПР
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ