Вт, 2024-04-16, 21:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 9 » Тимошенко лякає "могильщика свободи" Януковича бойкотом виборів
20:24
Тимошенко лякає "могильщика свободи" Януковича бойкотом виборів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

   Лідер партії "ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася із відкритим листом до президента України Віктора Януковича, повідомляє прес-служба партії.

За словами Тимошенко, вона це зробила "виключно для того, щоб привселюдно навести приклад відмінності ваших слів від ваших дій". Лідер "Батьківщини" нагадала президенту дві його заяви, зроблені на відкритті VII сесії Верховної Ради України 7 вересня та під час зустрічі з Федеральним президентом Німеччини Крістіаном Вульфом.

У першій заяві президент розповідає, що він зацікавлений у проведенні прозорих і чесних виборів. У другій – Янукович запевняв німецького президента у тому, що приділяє достатньо уваги тому, щоб демократичні процеси в Україні й надалі набирали обертів, а підготовка до місцевих виборів - перший іспит для нової влади.

"Цей перший іспит ви вже провалили," - заявляє Тимошенко. - Всі ці слова є "експортним варіантом" Януковича, який суттєво відрізняється від Януковича для "внутрішнього споживання".

Тимошенко звинувачує президента у тому, що він і його команда "вирішили боротися з БЮТом – вашим головним конкурентом – не силою переконань та ефективністю дій, а за допомогою нових шулерських правил, закріплених вашим новим законом".

"Наприклад, заборонили брати участь у виборах партійним блокам, а отже нам. Передбачили такий порядок формування виборчих комісій, де є лише ваш керований адмінресурс і немає представників нашої політичної сили", - пише вона.

Тимошенко заявляє, що "регіонали" здійснюють "свою нову креативну ідею крадіжки партії "ВО "Батьківщина". Лідер партії стверджує, що "обласні партійні осередки нашої партії "ВО "Батьківщина" вкрадені".

"Зараз керівник вашої адміністрації пан Льовочкін складає списки кандидатів в депутати від нашої партії у себе в кабінеті, ставить на ці списки фальшиві печатки нашої партії та в найближчі дні зареєструє ці сфабриковані списки в Центральній виборчій комісії, де ви вже встигли створити керовану більшість, як в 2004 році," - стверджує вона.

"Вимагаю від вас зняти блокаду з виборчої кампанії партії "ВО "Батьківщина". Припинити рейдерські дії керівника вашої Адміністрації Льовочкіна, міністра юстиції Лавриновича, міністра внутрішніх справ Могильова та підконтрольного вам Печерського районного суду м. Києва. Вимагаю зареєструвати нових, законно обраних керівників партійних організацій та не перешкоджати партії "ВО "Батьківщина" брати участь у виборах," - пише Тимошенко.

"Якщо ви цього не зробите, ми змушені будемо оголосити бойкот виборам, як публічний вирок вашій, пане Януковичу, антиконституційній діяльності, як публічний вирок вам як могильщику свободи," - заявила лідер "ВО "Батьківщина".

- Тимошенко: БЮТ не веде ніяких переговорів із Черновецьким

Лідер БЮТ і партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила не веде ніяких переговорів з мером Києва Леонідом Черновецьким, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми не ведемо ніяких переговорів із Черновецьким, вважаємо його злочинцем", - заявила Тимошенко.

"Ще більшими злочинцями ми вважаємо Януковича й усіх, кого він сьогодні поставив у Києві для переділу комунального майна, для переділу бюджетних фінансів і по суті - для узурпації без виборів влади в Києві", - додала вона.

При цьому Тимошенко вкотре заявила, що фракція БЮТ у Київраді не буде підтримувати рішення про ліквідацію районних рад у столиці.

Вона також заявила, що ті члени фракції, які проголосують з цього питання, будуть виключені як із фракції, так і з партії.

- Янукович очолює "п’яту колону" Росії в Україні, каже лідер БЮТ

Президент Віктор Янукович безпосередньо очолює "п'яту колону" Росії в Україні. Про це заявила Юлія Тимошенко у відповідь на прохання прокоментувати дії влади у відносинах з Росією, передає "Українська правда".

"Росія захищала, захищає і буде захищати свої радикальні інтереси на території інших держав. І Україна входить до переліку цих держав. Але справа не в цьому, а в тому, чи є в Україні "п'ята колона", яка за рахунок здачі національних інтересів буде вибудовувати національні інтереси іншої держави", - сказала вона.

"Я вважаю, що сьогодні в Україні така "п'ята колона" існує. Вона працює на чолі з президентом Віктором Януковичем, і здача ця відбувається кожного дня", - зазначила Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ нагадала, що низка високопосадовців іноді переслідує в цих процесах свій комерційний інтерес.

Тимошенко знову наголосила, що повернення грошей "РосУкрЕнерго" в контексті рішення Стокгольмського арбітражу обов'язково призведе до банкрутства "Нафтогазу", що, в свою чергу, стане підставою для втрати Україною газотранспортної системи.

"Повернення грошей "РосУкрЕнерго" дасть можливість незаконно отримати мільярди доларів найближчому оточенню президента - це голова СБУ Хорошковський, керівник Адміністрації президента Льовочкін, міністр палива та енергетики Бойко і це тіньовий фінансист Януковича Фірташ", - сказала вона.

"На моє глибоке переконання, значну долю цих грошей отримає безпосередньо Янукович, а Україна віддасть на це до 20% свого державного бюджету", - зазначила Тимошенко.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 943 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ