Пт, 2024-04-19, 15:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 29 » Тимошенко, після 6-ти годинного допиту у прокуратурі, вийшла на волю
19:51
Тимошенко, після 6-ти годинного допиту у прокуратурі, вийшла на волю
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко в середу ввечері вийшла після допиту в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури України, де вона перебувала протягом 6-ти годин.

Тимошенко допитували, як обвинувачену в рамках розслідування справи за нецільовим використанням коштів, виділених в рамках дії Кіотського протоколу, повідомляє "Канал24".

"Завтра мене знову викликають у Генпрокуратуру на 12-ту годину, практично на новий рік мене запрошують, щоб знову говорити про те, як я незаконно виплатила пенсії", - заявила вона.

Також Тимошенко заявляє, що її допитували за відсутності адвоката. Про це вона заявила на виході з Генпрокуратури, повідомляє сайт Тимошенко.

"Сьогодні вже відбуваються якісь надзвичайні події в прокуратурі. Сьогодні протягом шести годин здійснювали незаконні абсолютно дії у відсутності адвоката", - сказала Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" уточнила, що вона прийшла на допит без свого захисника, оскільки він в цей час знаходився на судовому засіданні, захищаючи іншу людину.

"У будь-якій країні може бути таке, і тоді переносять допит і дають можливість бути з захисником. Мене сьогодні позбавили права бути із захисником. Я не могла вийти і не брати участь в тому абсурді, який був тільки що протягом шести годин", - додала вона.

За словами Тимошенко, сьогодні під час допиту їй намагалися пред’явити безліч документів, висунути нові обвинувачення, які також пов’язані з виплатою пенсій за рахунок "екологічних" коштів.

"Шість годин – ні про що, шість годин прямого знущання. Я думаю, що всьому є межа, і якщо президент України Янукович такими методами розправляється зі своїми опонентами – просто гріш ціна йому і як людині, і як політику", - заявила Тимошенко.

"Я думаю, що сильний політик, яким він себе вважає, завжди здатен конкурувати, боротися, а не просто таким чином репресувати своїх опонентів", - наголосила вона.

Тимошенко закидають те, що нібито у часи свого прем'єрства вона платила людям пенсії грошима Кіотського протоколу. За фактом нецільового використання коштів проти неї порушена карна справа, екс-очільниця уряду перебуває під підпискою про невиїзд. Втім, вже рветься покинути країну.

Тимошенко сподівається, що слідчі відпустять її у січні до Брюсселя на зустріч з генеральним секретарем і президентом Європейської народної партії.

Екс-прем'єрка, зауважимо, вже третій тиждень через день - за винятком вихідних - ходить на допити до Генпрокуратури. Розгорнуту проти себе кампанію леді "Ю" називає терором.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1017 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ