Пт, 2024-04-26, 14:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Тимошенко прибула на допит у Генпрокуратуру. Там її зустріли біля тисячі мітингувальників
15:34
Тимошенко прибула на допит у Генпрокуратуру. Там її зустріли біля тисячі мітингувальників
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Юлія Тимошенко прибула до Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури на допит. Лідера партії "Батьківщина" й екс-прем’єр-міністра щільно обступили активісти партії, які висловлюють свою підтримку, повідомляє УНІАН.

Станом на 14:29 біля будівлі управління Генпрокуратури перебувають близько тисячі активістів партії "Батьківщина" та Народного руху України.

- У Рахунковій палаті знайшли нове порушення Кабміну Тимошенко

Вони протестують проти кримінального переслідування лідера партії, екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Учасники акції вигукують "Пшонку – на кашу!", "Геть владу!", "Руки геть від Юлі – доньки України!".

Правоохоронні органи не втручаються у проведення акції, але ворота біля Генпрокуратури, які зазвичай були відкриті, у понеділок зачинені.

Тимошенко подякувала присутнім за підтримку і повідомила, що прибула на допит з адвокатом. Вона зазначила, що не боїться кримінального переслідування і не має наміру покидати Україну. "Я не ховатимуся в лікарнях, я не виїжджатиму з країни", - сказала Тимошенко журналістам біля входу до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

Як відомо, 15 грудня Генпрокуратура заявила про порушення кримінальної справи стосовно Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, одержаних у рамках Кіотського протоколу. Тимошенко висунули звинувачення під час допиту. На 20 грудня Тимошенко також викликано в ГПУ на допит.

У Рахунковій палаті знайшли нове порушення Кабміну Тимошенко

Рахункова палата заявляє, що уряд Тимошенко незаконно виділив Мінюсту 67,6 млн гривень з резервного фонду держбюджету для захисту прав та інтересів держави в закордонних судах.

"Попередній уряд замість збільшення бюджетних призначень за бюджетними програмами, незаконно виділив Мін'юсту 67,6 млн. з резервного фонду держбюджету не на заходи з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, не на попередження їх виникнення, а для здійснення захисту прав та інтересів держави в закордонних судах", - йдеться в повідомленні Рахункової палати.

За висновками колегії Рахункової палати, видатки в сумі 62,8 млн, здійснені Мін'юстом у 2009 роки та за 9 місяців 2010 року на забезпечення захисту прав та інтересів держави під час урегулювання спорів в закордонних судах, були "наслідком несвоєчасного вирішення існуючих соціальних і правових проблем громадян України та іноземних інвесторів, а іноді й свідомого порушення прав громадян з боку держави".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 959 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ