Сб, 2024-04-20, 17:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Тимошенко пророкує нову революцію, але вже не мирну
09:18
Тимошенко пророкує нову революцію, але вже не мирну
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не виключає виникнення в Україні нової революції, але вже не мирної, повідомляє сайт Тимошенко.

Вона заявила, що режим президента Віктора Януковича має намір фальсифікувати результати виборів до парламенту для остаточного встановлення диктатури.

"У даний час створення диктатури в Україні знаходиться на активній стадії, і цей єдиний свій "творчий проект" Янукович завершить на парламентських виборах у жовтні цього року. Якщо він досягне успіху в своїх планах фальсифікувати вибори, президент і його політичні поплічники створять конституційну більшість, і таким чином буде забитий останній цвях у труну української демократії на десятиліття вперед", - сказала Тимошенко.

У той же час, екс-прем'єр не виключає виникнення в Україні масштабних акцій протесту проти фальсифікації результатів виборів до Верховної Ради.

"Це може закінчитися новою революцією, але далеко не так мирно, як це було в 2004 році. Ось чому Україна потребує допомоги демократичного світу зараз, коли ще існує шанс повернути Україну в європейську сім'ю з європейськими цінностями. Зараз, а не після виборів, коли буде вже занадто пізно", - вважає вона.

Тимошенко також заявляє, що не підтримує введення санкцій проти української держави і громадян України. На її думку, міжнародне співтовариство повинне "політично і морально" ізолювати режим Януковича.

"Після вступу Януковича на посаду президента, у нього був неймовірний другий шанс виправити свої помилки, які він зробив до Помаранчевої революції, і стати поважаним лідером, що просуває Україну до членства в Євросоюзі. Замість цього він втратив все, що міг втратити політик: повагу і довіру. Навіть якщо він фальсифікує результати парламентських виборів у жовтні і отримає більшість, він, в кінцевому рахунку, програє", - переконана Тимошенко.

Тимошенко переконана, що її свобода знищить політичну кар'єру Януковича

Тимошенко заявляє, що за нею ведуть відеоспостереження в душі та в процедурних кабінетах. Про це йдеться на її сайті.

"Я зберігаю спокій навіть тоді, коли знаю, що ці нелюди ведуть відеоспостереження за мною в душі, в процедурних кабінетах і в кімнатах, призначених для конфіденційних зустрічей із захисниками, коли вони застосовують насильство і позбавляють навіть тих прав, які є у вбивць і наркоманів", - говорить Тимошенко.

Вона заявляє, що, навіть перебуваючи у в'язниці, не шкодує, що обрала шлях боротьби з олігархією.

"Вони відмовляли мені в наданні належної медичної допомоги сім місяців. Вони відчувають почуття задоволення, коли спостерігають за мною, коли я не можу вставати, ходити або допомогти собі. Вони навіть не надавали милиці, заявляючи, що я здорова. На щастя, як один з моїх друзів сказав мені, принаймні, мій політичний хребет не пошкоджений", - зазначила екс-прем'єр.

Тимошенко також вважає, що нові кримінальні звинувачення на її адресу є визнанням діючого режиму Віктора Януковича факту неможливості перемогти її як політика.

"Остання ідея Януковича за звинуваченням мене в організації вбивства Євгена Щербаня в 1996 році є, по суті, його визнанням того факту, що йому не вдалося знищити мене як політика", - сказала Тимошенко.

"Моя єдина провина в тому, що Янукович знає - моя свобода знищить його політичну кар'єру", - підкреслила вона.

Як повідомлялося раніше, екс-прем'єр Юлія Тимошенко у п'ятницю, 31 серпня, відмовилася від лікувальних процедур внаслідок погіршення стану здоров'я через відеозйомку її зустрічі з дочкою.

Напередодні, 29 серпня, урядовий уповноважений у справах Європейського суду з прав людини Назар Кульчицький назвав адекватними умови утримання колишнього прем'єр-міністра, лідера партії Всеукраїнське об'єднання Батьківщина Юлії Тимошенко і надану їй медичну допомогу під час її ув'язнення в Лук'янівському слідчому ізоляторі та у Качанівській виправній колонії.

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових угод з Росією в 2009 році.

29 грудня 2011 року Апеляційний суд залишив у силі цей вирок, відхиливши всі клопотання захисту; на оголошенні рішення були присутні лише прокурори, захисту екс-прем'єра і самої Тимошенко не було.

Екс-прем'єр відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року. 9 травня її було переведено в ЦКБ №5 для проходження курсу лікування. Лікування та реабілітація екс-прем'єра проводиться за рекомендаціями лікарів з берлінської клініки "Шаріте".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: нову революцію, не мирну, Тимошенк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ