Пт, 2024-04-19, 02:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 3 » Тимошенко у Лівії називали "колишнім прем'єром"
19:24
Тимошенко у Лівії називали "колишнім прем'єром"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Організатори свята на честь 40-річчя Вересневої революції у Лівії назвали Юлію Тимошенко "колишнім прем'єр-міністром України". Прес-реліз з помилкою був розміщений на офіційному сайті свята, пише "Українська правда". Проте документи оперативно виправили.

Також "колишнім прем'єр-міністром" Тимошенко назвали на підписі до фотографії, на якій лідер Лівії Муаммар Каддафі вручає їй нагороду.

Як повідомляють організатори, Тимошенко була єдиним європейським керівником, який прибув на свято. Крім неї, у святі взяли участь президенти Чаду та Нігеру, перша леді Туреччини і французький міністр.

Повідомляється, що українські військові взяли участь у військовому параді, що відкрив у вівторок святкування 40-річчя Вересневої революції у Лівії, повідомляє офіційний сайт заходу. Крім них у параді брали участь також військові з Італії, Греції французького Закордонного легіону, Сенегалу і Алжиру.

Згідно з повідомленням, серед почесних гостей були президенти Венесуели, Тунісу, Алжиру, Ємену, Беніна, король Йорданії, еміри Катару і Кувейту.

Прем’єр Юлія Тимошенко заявила, що задоволена результатами зустрічі з Лідером Великої Вересневої революції Муаммаром Каддафі, яка відбулася у столиці Лівії Тріполі. Після закінчення зустрічі, яка тривала понад годину й завершилась після опівночі 3 вересня, Тимошенко повідомила журналістам, що ця зустріч пройшла надзвичайно успішно, передає «Українська правда».

"Ця зустріч була присвячена обговоренню тих контрактів, які відпрацьовані сьогодні, і, я переконана, найближчим часом будуть підписані", - сказала вона.

За словами Тимошенко, під час візиту до Лівії, українська урядова делегація досягнула домовленості щодо підписання контрактів про співпрацю у військово-технічній сфері. "Всі деталі цих контрактів обговорені, і співпраця між Україною і Лівією сьогодні отримала вищу політичну підтримку", - зазначила вона.

Прем’єр також повідомила, що обговорила з Каддафі "всі можливі напрямки" роботи в сфері спільного сервісу літаків "Антонов", зокрема, питання створення спільного центру з реалізації літаків на всій території Африки, а не лише в Лівії.

"У Лівії залишилася спеціальна українська робоча група, яка зараз доробляє деталі контрактів і підписувати ці контракти будуть директори заводів, а також керівники спеціальних експортерів, які можуть працювати в системі військово-технічної співпраці", - повідомила Тимошенко.

За її словами, після підписання українсько-лівійських контрактів, підприємства військово-технічного комплексу України, а також авіабудівельні підприємства отримають "суттєві додаткові замовлення", що сприятиме створенню нових робочих місць та забезпечить їх стабільну роботу.

Крім того, Тимошенко зазначила, що під час зустрічі привітала Каддафі з 40-річчям Великої Вересневої революції та 5000-літтям історії Лівії, яке країна відзначає в ці дні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1343 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ