Сб, 2024-04-27, 05:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 26 » Тимошенко в СІЗО спілкується з Господом, а за нею постійно підглядають
11:24
Тимошенко в СІЗО спілкується з Господом, а за нею постійно підглядають
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко у СІЗО спілкується з Господом, думає про вічне і терпить постійне підглядання вартових. Про це йдеться в листі Тимошенко з нагоди католицького Різдва, розміщеного на її офіційному сайті.

"Кажуть, що в окопах під вогнем немає атеїстів. Тут, після показового судилища наді мною та чотирьох з половиною місяців у камері, я зрозуміла, що у тюрмі також немає атеїстів... Молитва стає єдиною інтимною, вартою довіри розмовою, що вселяє надію", - пише Тимошенко.

За її словами, вона зрозуміла, що Господь - "єдиний друг, твоя єдина доступна родина".

"Тому що будучи позбавленою навіть доступу до священика, я не маю кому більше довірити свої думки та надії. У цю пору любові та родинного свята, у Різдвяні дні, самотність тюремної камери стає особливо нестерпною", - зазначає вона.

"Сіра, мертва нічна тиша (чоловіки-вартові, ніби вуайєристи, щохвилини зазирають крізь отвір дверей твоєї камери), раптові далекі крики ув'язнених, крики розпачу, страждання та гніву, брязкання тюремних засовів: все це не дає заснути та вселяє такий неспокій, що перетворюється на окреме катування", - описує Тимошенко далі свої страждання.

Водночас вона вказує на те, що цей світ не притупляє почуття, а навпаки, запалює їх: "Твій розум звільняється від повсякденних турбот, щоб думати про вічне та твоє місце у ньому. Ця свобода духу є справжнім несподіваним подарунком різдвяної пори. У темряві камери, я знаходжу сили та надію від того, що знаю: Господь - поруч зі мною. Адже де ще місце Христа, як не поруч з тими, хто страждає та просить милості".

Також Тимошенко попросила не хвилюватись за неї.

"Цього Різдва я попрошу мою родину та друзів не хвилюватися за мене. Як сказала Анна Ахматова (не Ахметова) "Я жива у цій могилі". Справді, знаю, що більше жива, ніж люди, які ув'язнили мене тут. Різдво - час, що може позначити новий початок для всіх нас", - зазначила вона.

Нагадаємо, 9 листопада у ЗМІ з'явилася інформація, що Тимошенко на зимові свята можуть відпустити, якщо їй не перешкодять люди з оточення президента. Ці люди переконані, що "Тимошенко повинна сидіти навіть ціною погіршення стосунків із Заходом". Єдиний спосіб звільнити Тимошенко - це внести зміни до Кримінального кодексу, з вилученням статті, за якою її засуджено.

Як повідомлялось, 23 грудня колегія суддів Апеляційного суду Києва залишила без змін вирок, винесений екс-прем'єр-міністрові України Тимошенко 11 жовтня Печерським районним судом столиці у "газовій справі", який передбачає позбавлення екс-прем'єра свободи терміном на 7 років і зобов'язує її сплатити компенсацію за шкоду, завдану в результаті реалізації газових угод 2009 року, НАК "Нафтогаз України" у розмірі 1,5 млрд грн.

А 19 грудня у Києві відбувся саміт Україна-ЄС. Київ і Брюссель офіційно завершили переговори щодо Угоди про асоціацію, що відкриває шлях для технічного завершення остаточного тексту документа. Підписання Угоди про асоціацію між ЄС і Україною до кінця року не відбудеться, хоча це передбачалося ще кілька місяців тому.

Зауважимо, що низка експертів, які висловлювалися на тему саміту Україна-ЄС 19 грудня, виявляє солідарність в тому, що політичний неуспіх тривалих переговорів викликаний політичними процесами над опозицією.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: Тимошенко у СІЗО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ