Пт, 2024-04-19, 03:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 3 » Тимошенко вирішує стратегічні питання БЮТ із СІЗО
12:08
Тимошенко вирішує стратегічні питання БЮТ із СІЗО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Незважаючи на те, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко перебуває в Лук'янівському СІЗО, всі стратегічні питання в БЮТ вирішує вона. Про це заявив заступник глави фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв, передають "Комментарии".

"Всі виконавчі рішення приймає Олександр Турчинов. Що стосується стратегії, то ми спілкуємося з Тимошенко через адвокатів. Є певні речі, які можуть передаватися на словах", - сказав він.

Нагадаємо, що після оголошення вироку екс-прем'єру Юлії Тимошенко було повідомлено, що вона залишається не тільки прапором "Батьківщини", а й її номінальним лідером. Питання про можливу зміну лідера партії на засіданні фракції, яке відбулося після вироку, навіть не ставилося. "Просто стандартно вирішено, що Юля залишається нашим лідером, а обов'язки голови партії за її відсутності виконує Турчинов".

Доля Тимошенко залежить від пильності громадян ЄС, заявляють у Лізі міжнародних прав жінок

Українська влада уважно ставиться до послань та петицій від європейських суспільних діячів, а тому доля Юлії Тимошенко залежить від пильності громадян ЄС, повідомляє "Український тиждень".

Про це йдеться у статті президента Ліги міжнародних прав жінок Анні Сюжьє для французького видання Le Nouvel Observateur.

"Найоб'єктивніші спостерігачі визнають ефективність її (Тимошенко) дій у часи, коли вона була міністром. Тоді вона зупинила багато незаконних домовленостей в енергетичній сфері. Крім того, під її керівництвом доходи від промисловості та електроенергії в Україні різко зросли", - зазначає правозахисник.

"Що це за режим, якого не хвилює реакція Європейського Союзу, який завжди діяв обережно в таких ситуаціях, проте зараз заявляє про необхідність надати колишньому прем’єр-міністру право на справедливий апеляційний процес. Те, чого не було на першому процесі", - заявила вона.

"Ми всі розуміємо, що попри нібито байдужість до міжнародної думки, український режим з усією увагою ставиться до наших послань, петицій та прохань про зустрічі", - вважає Сюжьє.

"Дехто здивується, чому ми схвильовані долею однієї жінки Юлії Тимошенко замість того, щоб зосередитись на інших пріоритетах... Я вважаю, що нам треба боротися на всіх цих фронтах одночасно. Адже права жінок укріплюють позиції на прикладі борців, одним з яких є Тимошенко", - додає вона.

"Її доля залежить від кожного з нас, від нашої пильності як європейських громадян", - зазначила правозахисниця.

Сюжьє закликала всіх читачів підписати петицію з закликами випустити Тимошенко, яку раніше ініціював філософ Даніель Сальватор Шифер.

Нагадаємо, Тимошенко написала листа до ЄС, в якому благає не позбавляти Україну європерспектив. Вона звернулася до керівництва Європейського Союзу з проханням продовжувати співпрацю з Україною, незважаючи на її арешт. Вона закликала європейців не пов'язувати її справу з підписанням важливої для України угоди.

У відповідь депутат Європарламенту, член групи Європейської народної партiї (Польща) Павел Залевський заявив, що лист Тимошенко позбавив керiвництво Євросоюзу виправдань для вiдмови пiдписання угоди про асоцiацiю.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 862 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ