Пт, 2024-03-29, 13:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2011 » Травень » 11 » Тимошенко вірить, що НКЗУ не дав Януковичу перетворити Україну на "авторитарну колоніальну губернію"
22:51
Тимошенко вірить, що НКЗУ не дав Януковичу перетворити Україну на "авторитарну колоніальну губернію"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко переконана, що Народний комітет захисту України не дав чинній владі перетворити Україну "на авторитарну колоніальну губернію".

Про це йдеться в оприлюдненому на офіційному сайті Тимошенко її зверненні до членів НКЗУ з нагоди першої річниці заснування Комітету.

"За час, який минув від дня заснування, Комітет зумів провести низку потужних акцій, які нейтралізували систему владної пропаганди і згуртували українське суспільство за захист своїх інтересів. Ці заходи ламають плани команди Януковича та його Партії регіонів щодо перетворення України на авторитарну колоніальну губернію, керівництво якої торгує незалежністю і дбає лише про своє збагачення за рахунок зубожіння решти народу", – сказала Тимошенко.

"Рівно рік тому Комітет постав як реакція на системну антиукраїнську діяльність Януковича. НКЗУ зібрав широке коло інтелектуалів, громадських і культурних діячів, тих, кого називають справжньою совістю нації. Надзвичайно важливо, що всі ці люди, усвідомлюючи реальну небезпеку, яка нависла над нашим народом та його державністю, не раз рішуче піднімали свій авторитетний голос, засуджуючи конкретні злочини влади", – додала лідер партії "Батьківщина".

За її словами, представники НКЗУ об’єдналися задля захисту національних інтересів, і вони продовжуватимуть боротьбу за право українців на європейський, демократичний розвиток "попри залякування і тиск влади".

"Знаю, як влада ненавидить Народний комітет захисту України, як вона боїться і прагне знищити все українське. Але боротьбу за гідне майбутнє нашої держави ще не завершено. Ця справа чесна, правильна та благородна, а тому – Україна обов’язково переможе!", – заявила Тимошенко.

Нагадаємо, 10 травня минулого року українська опозиція створила Народний комітет захисту України. Представники позапарламентських та парламентських політичних сил підписали установчий акт про створення Комітету захисту України для координації спільних дій у відстоюванні національних інтересів країни.

До нього, зокрема, увійшли партія "Батьківщина", Народний рух України, Європейська партія, Українська соціал-демократична партія, Партія захисників Вітчизни, партія "Реформи і порядок", "Народна самооборона". З позапарламентських партій ініціативу підтримали ВО "Свобода", Українська партія.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 916 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ