Сб, 2024-04-20, 06:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 29 » Тимошенко вважає, що Янукович поводиться не по-чоловічому
14:47
Тимошенко вважає, що Янукович поводиться не по-чоловічому
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає Януковича боягузом, оскільки той боїться конкуренції і зустрічі з нею.

Про це Тимошенко сказала на прес-конференції після партійної конференції обласної організації ВО "Батьківщина", відповідаючи на запитання про мотиви пропозиції про зустріч з Януковичем, передає Інтерфакс-Україна.

"По-перше, я хотіла розповісти йому, що він живе в Україні, і повинен розуміти Україну і жити заради України. Це стосується і питання про мову, і про підручники історії та багатьох інших гуманітарних проблем. А по-друге, я хотіла йому сказати, що людина такого зросту і таких розмірів не може бути боягузом, не може боятися, а йти на чесну конкуренцію", - сказала вона.

"Ми не боїмося конкуренції, а Янукович - боягуз. Він, по-перше, боїться конкуренції, а по-друге, боїться зустрічі зі мною. Мені здається, чоловік повинен бути сильнішим", - підкреслила лідер ВО "Батьківщина".

Водночас Тимошенко висловила надію, що ситуація зміниться, і вона таки зможе зустрітися з Віктором Януковичем.

Раніше Тимошенко вимагала від президента Януковича особистої зустрічі, а також забезпечення чесних виборів у місцеві органи влади. В Адміністрації президента поки лише відзначили готовність глави держави до зустрічей з опозицією. Відповідаючи на запитання про можливу дату проведення таких зустрічей, голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін сказав: "Найближчим часом".

Тимошенко: влада вдається до методів, які вона застосовувала на виборах у 2004 році

Тимошенко вчора також заявила, що команда Януковича для проведення "зручних" для себе виборів до органів місцевого самоврядування вдається до методів, які застосовувалися нею на президентських виборах у 2004 році.

"Така ЦВК у нас була у 2004 році, коли були вибори Ющенка і коли в 2004 році повністю сфальсифікували все. І сьогодні так само за Центральну виборчу комісію партійно відповідає Ківалов, і все, що було в 2004 році, повністю, в повному обсязі, повернулося", - заявила Тимошенко.

Вона також підкреслила, що рішення Центрвиборчкому про реєстрацію списків кандидатів у депутати від Київського обласного відділення партії "Батьківщина", прийнятих на сьогоднішній конференції, стане тестом влади на готовність створити "видимість демократичних виборів".

"Зареєструвати наші списки - справжні, надійні - для них буде викликом: або вони їх реєструють і тоді мають хоча б мінімальний шанс на те, що ці вибори будуть хоча б схожі на несфальсифіковані, або, якщо вони зараз реєструють фальшиві списки, то ці вибори вже на початку не будуть мати ніякого значення", - сказала лідер "Батьківщини".

"Ми, безумовно, будемо боротися, ми будемо всіма силами як в Україні, так і використовуючи міжнародні можливості, робити все для того, щоб ці списки, ці вибори не були визнані, і ми будемо боротися за те, щоб у нашої політичної сили і далі була можливість змінювати Україну на краще, наближаючи її до європейських стандартів", - підсумувала Тимошенко.

Юлія Тимошенко відмовилася очолити список "Батьківщини" до Львівської облради

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко відмовилася очолити виборчий список "Батьківщини" до Львівської обласної ради, повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії.

Напередодні на обласній партконференції під час обговорення питання про висунення кандидатів у депутати до Львівської обласної ради, голова фракції БЮТ у Львівській міській раді Юрій Гудима запропонував Тимошенко очолити список "Батьківщини" до Львівської облради, однак вона відмовилася, попросивши дати їй можливість попрацювати на загальнодержавному рівні.

"Серцем і душею я з вами, та у нас біда по всій країні: в Луганській, Львівській, Київській і Тернопільській областях... Я дуже ціную таку честь, однак вважаю, що список має очолити голова Львівської обласної організації "Батьківщини", – сказала Тимошенко.

Головою Львівської облорганізації "Батьківщини" є Роман Ілик.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1139 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ