Сб, 2024-04-27, 05:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 11 » Тимошенко знає, що її заарештують: СБУ вже йде її слідом
19:22
Тимошенко знає, що її заарештують: СБУ вже йде її слідом
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/



Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про переслідування її особисто та членів її команди з боку Служби безпеки України. Про це вона заявила в інтерв'ю німецькому виданню "Frankfurter Allgemeine", повідомляє сайт Тимошенко.

"СБУ отримала завдання до квітня 2011 року кинути мене до в'язниці", - стверджує Тимошенко.

"Мене постійно переслідує невідоме авто. Його номер офіційно не зареєстрований. Я переконана, що наші розмови по мобільному також прослуховуються", - заявила вона.

Однак Тимошенко запевнила, що команді президента Віктора Януковича не вдасться її залякати.

"Я можу боротись зі своїм страхом. Я залишусь в країні і нікуди не втечу", - заявила вона.

"Я - православна, моя родина також православні. Я вірю в Бога, я вірю в мою країну, і я вірю, що ми здатні щось змінити", - додала лідер "Батьківщини".

Водночас, Тимошенко стверджує, що влада Януковича чинить "політичні репресії" щодо членів її команди.

"Лише в Криму проти членів нашої партії відкрито понад 15 справ, в Луганській області - 17", - повідомляла лідер "Батьківщини".

"Крім того, на мерів, які опираються, тиснуть, щоб вони вступили до Партії регіонів. В Кам'янці-Подільському мера змусили вийти з нашої партії. Йому сказали: якщо ти вийдеш з партії, ми залишимо тебе в спокої. Він так і зробив, але все ж таки висунув свою кандидатуру на виборах, і одразу проти нього відкрили справу", - сказала Тимошенко.

Крім того, вона нагадала про справи колишнього голови митниці Анатолія Макаренка та колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, які досі перебувають під вартою.

"Це - удар по нашій партії. Обидва затриманих... належать до нашої команди. Обидва вже сто днів знаходяться у в'язниці - і це пряме порушення закону", - стверджує Тимошенко.

Тимошенко закликала активістів "Батьківщини" у Києві та Львові припинити голодування

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала своїх прибічників припинити голодування. Із таким закликом вона звернулася до семи активістів партії, які вже сім днів голодують біля будівлі Центральної виборчої комісії в Києві з вимогою зареєструвати "легітимні списки від партії" Батьківщина "на місцевих виборах і провести чесні демократичні вибори".

Тимошенко висловила обурення тим, що на площі Лесі Українки, поруч із табором голодуючих, Київська облдержадміністрація розгорнула сільськогосподарський ярмарок.

"Люди прийшли сюди протестувати, але буквально наступного дня, за дорученням Януковича (президента України Віктора Януковича - ред.), на цій площі розгорнули ярмарок ні для кого", - наголосила вона.

За словами Тимошенко, "за десять метрів від голодуючих людей почали торгувати ковбасою, а вчора носили біля них і роздавали безкоштовно млинці".

"Влада не просто нехтує заявленими людьми вимогами, вона ще й має намір принизити їх", - обурилася Тимошенко. Лідерка "Батьківщини" заявила журналістам, що закликала своїх прибічників, які голодують у Києві та Львові, припинити голодування.

За словами Тимошенко, київські активісти відмовилися припинити голодування і мають намір його продовжувати.

"Мені боляче, що такий цинізм, така жорстокість і просто приниження України", - сказала лідерка "Батьківщини".

На запитання, чи відреагував президент України Янукович на її звернення про те, щоб повернути вибори у правове русло, Тимошенко заявила: "На жаль, Янукович, як завжди, сказав неправду. Він не має наміру зустрічатися (з опозицією – ред.) і звертати з цього невірного шляху, який він розпочав ".

"Мені дуже шкода, що є таке ставлення президента до своєї власної країни", - додала Тимошенко.

Влада влаштувала ярмарок біля будівлі ЦВК, щоб приховати від людей активістів "Батьківщини", які оголосили голодування

Ярмарок на площі біля будівлі Центральної виборчої комісії, де оголосили голодування активісти партії "Батьківщина", триватиме як мінімум ще 20 днів. Про це активісти "Батьківщини", які оголосили голодування під будівлею Центрвиборчкому, дізналися у торговців, повідомляє прес-служба партії в понеділок.

За словами коменданта наметового містечка Костянтина Бондарєва, якого в "Батьківщині" вважають лідером Київської обласної партійної організації, розпорядження голови Київської обладміністрації Миколи Присяжнюка про проведення ярмарку вони бачили, але "на який період - там не було зазначено".

"(...) продавці розповіли нам, що ще мінімум 20 днів вони торгуватимуть під ЦВК. Такі їм дали вказівки. Зрозуміло, що ярмарок не припинять доти, доки ми голодуватимемо проти свавілля влади", - наголосив Бондарєв.

Він також стверджує, що багато торгових наметів стоять порожні. Також ніхто не виступає на сцені, встановленій перед ЦВК. "10 жовтня тільки п’ятеро дітей виступили. Але ця сцена встановлена таким чином, що за нею практично не видно наметового містечка людей, що оголосили голодування", - зазначив Бондарєв.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 987 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ