Пт, 2024-03-29, 08:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 22 » Тягнибок радить "бютівцям" їхати на Київ, а Турчинову - влаштувати український WikiLeaks
19:05
Тягнибок радить "бютівцям" їхати на Київ, а Турчинову - влаштувати український WikiLeaks
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок радить членам та активістам Блоку Юлії Тимошенко активніше протестувати проти кримінальних справ, порушених проти їхніх лідерів, зокрема, Юлії Тимошенко.

Він зазначив, що в Україні ще з часів президента Леоніда Кучми сформувалася система певних взаємозв'язків між владою і опозицією. За його словами, вона передбачає, що "влада завжди крала, а опозиція її критикувала". При цьому, коли владні команди мінялись місцями, нічого не змінювалось. Тягнибок зазначив, що така практика є порочною, в державі немає єдиних правил гри для всіх, повідомляє УНІАН.

Лідер "Свободи" заявив, що його партія залишається чи не єдиною, яка послідовно критикувала як представників "помаранчевої", так і представників "біло-блакитної" влади за лише імітацію боротьби з корупцією і відсутність реальних дій у цьому напрямку.

"Сьогоднішня справа проти Тимошенко немає нічого спільного з боротьбою з корупцією", – сказав Тягнибок. Він пояснив, що не можуть боротися з корупцією ті, хто самі є одними з головних корупціонерів у країні.

За словами Тягнибока, "клани і Януковича, і Ющенка, і Тимошенко тісно пов'язані між собою іноді навіть на родинному рівні, хоча і можуть перебувати в різних політичних таборах".

"Усе, що відбувається зараз, – це розігрування політичного спектаклю для виборців", – додав він.

Лідер "Свободи" зазначив, що БЮТ завжди заявляв про велику кількість своїх прихильників у різних регіонах України. У ситуації, що склалась, він радить кожному члену партії "Батьківщина" взяти з собою кількох інших прихильників цієї політичної сили і їхати в Київ для проведення акцій протесту проти кримінального переслідування своїх лідерів.

Крім цього він нагадав, що більшість лідерів БЮТ ще донедавна посідали керівні посади в державі, зокрема, очолювали силові відомства. Враховуючи це, сказав Тягнибок, вони обов'язково мають володіти фактажем щодо корупційних дій нинішніх високопосадовців, а отже можуть оприлюднити ці дані, демонструючи справжню суть нинішньої влади.

"Вони могли б влаштувати український WikiLeaks і оприлюднити документи щодо корупційних дій нинішньої влади", – сказав лідер "Свободи".

Як ми повідомляли, 15 грудня Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу. Тимошенко висунули звинувачення під час допиту.

В Генпрокуратурі заявили, що виконання доручення Тимошенко про конвертацію в національну валюту коштів, які було виділено в рамках Кіотського протоколу, призвело до збитків державного бюджету на суму майже 1 млн грн.

20 грудня Генеральна прокуратура України змінила статус для Тимошенко з підозрюваної на обвинувачену і застосувала до неї як запобіжний захід підписку про невиїзд.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1028 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ