Чт, 2024-04-25, 16:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 20 » Тягнибока визнали "Особистістю 2012 року"
18:54
Тягнибока визнали "Особистістю 2012 року"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Журнал "Корреспондент" водинадцяте оголосив "Особистість року". У 2012 році це звання здобув лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

На думку редакції, його популярність відображає основну тенденцію в українському суспільстві, а саме - дедалі сильнішу невдоволеність владою і радикалізацію електоральних настроїв.

Паралельно з підготовкою номера на сайті відбувалося голосування за "Особистість року"-2012. Думка інтернет-користувачів збіглася з думкою редакції - тут також перше місце посів Тягнибок, за якого проголосувало 40% читачів сайту, що взяли участь в опитування.

"Корреспондент" зазначає, що на парламентських виборах у 2012 році праворадикальна партія Тягнибока набрала за списками 10% голосів виборців. З урахуванням мажоритарників ВО "Свобода" сформувала четверту за чисельністю фракцію у Верховній Раді - у них 37 мандатів. Такого високого результату "Свободи" не міг передбачити ніхто. Це означає, що частина українців хоче мати в Раді не просто опонентів влади, а активну силу, "спецназ опозиції", стверджує редакція.

"2,129 млн людей, російсько- та україномовних, які відчули себе чужими у своїй країні, зробили те, що вони могли зробити, - скрутили дулю владі і проголосували за найрадикальнішу опозицію, ВО "Свобода".

Понад 2 млн виборців вперше за довгий час дали карт-бланш людям з переконаннями та ідеологією. І не факт, що для тих, хто голосував за Тягнибока і Ко, близькі їхні погляди. Факт, що погляди ці не дозволять "свободівцям" спокуситися грошима і - на думку виборців - перейти в стан ворога", - заявив головний редактор журналу "Корреспондент" Віталій Сич .

Редакція звертає увагу на те, що "Особистість року" за версією журналу "Корреспондент" - це не нагорода і не визнання заслуг, а спроба визначити людину, а з нею ідеї і тенденції, які найсильніше вплинули на життя країни в році, що минає.

Торік "Особистістю року" стала Юлія Тимошенко у зв'язку з процесом над нею, який приголомшив світ. У 2010 р. це звання одержав Віктор Янукович за безпрецедентну консолідацію влади. У 2009 р. в номінації перемогли одразу троє - Арсеній Яценюк, Сергій Тігіпко і Анатолій Гриценко - як уособлення запиту, що посилюється в суспільстві, на альтернативу. У 2008 р. - Віктор Балога, у 2007 і 2005 роках – Тимошенко, у 2006 р. - Олександр Мороз. У 2004 р. журнал відзначив цим званням переконливу перемогу Віктора Ющенка в напружених президентських перегонах. У 2003 р. першість віддали одночасно двом політикам – Ющенку і Віктору Медведчуку, а перед цим - Леоніду Кучмі.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: Особистістю 2012 року, Тягнибока
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ