Сб, 2024-04-20, 18:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 28 » Toyota представила спортивне купе GT 86. ФОТО
22:01
Toyota представила спортивне купе GT 86. ФОТО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Toyota повертається в сегмент спортивних купе. Не чекаючи на відкриття автосалону в Токіо, японці представили перші офіційні фотографії своєї нової моделі, яку можна назвати ідеологічним спадкоємцем Celica. Іменуватимуть цей автомобіль в Європі GT 86, хоча раніше всі були впевнені, що машина отримає індекс FT-86 (саме так називався концепт дводверної спортивної Toyota). У Японії ж купе позначать просто - Toyota 86, пишуть "Автоновости".

Toyota GT 86 є спільною розробкою інженерів Toyota і компанії Subaru (ця фірма також покаже в Токіо серійну модель під назвою Subaru BRZ). Крім того, зазначене купе продаватиметься в США ще і як Scion FR-S.

Всі три моделі мають однакову платформу з приводом на задню вісь і опозитний двигун, який розробили інженери Subaru. Мова йде про 2,0-літровий чотирициліндровий мотор потужністю 200 к.с. при 7000 об/хв і крутним моментом в 205 Н-м. У базовій комплектації в парі з двигуном працюватиме 6-ступінчаста "механіка", але за бажання можна буде поставити "автомат" з можливістю ручного перемикання передач підрульовими "пелюстками".

Творці автомобіля запевняють - завдяки опозитному двигуну, у нової машини дуже низький центр тяжіння, що дозволило зробити GT 86 дуже слухняною на дорозі. Крім того, мотор забезпечив майже ідеальне розважування - на передню вісь припадає 53% маси, а на задню 47%.

Слід зазначити, що раніше були доступні лише комп'ютерні рендери і перші крихти інформації про заряджену STI-версію майбутнього субарівського купе BRZ. Але в Лос-Анджелесі вдалося побачити "живу" машину і дізнатися нові подробиці про задньоприводний спорткар.

У цій дводверці безпомилково впізнається робота спеців відділення Subaru Tecnica International: кузов пофарбований у відтінок фірмового ралійного синього під назвою WR Blue Pearl II, під переднім бампером видніється гнуте лезо передньої "губи", а ззаду йому акомпанує потужний дифузор з чотирма патрубками вихлопу, що перегукується своїм виглядом з випускною системою звичної Імпрези STI.

Ключові елементи силуету: низький капот, похила лінія даху і накачані м'язи передніх і задніх колісних арок. У них ховаються багатоспицеві фірмові колеса, взуті в різної ширини (що нехарактерно для марки Subaru) гуму: 215/45R18 спереду і 225/45R18 ззаду. Завершує образ масивне антикрило з вуглеволокна, виконане в "кільцевому" стилі GT-wing.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 880 | Додав: admin | Теги: toyota, купе GT 86
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ